Apple osti ”digilehtien Netflixin”

Apple on ostanut ”digilehtien Netflixiksi” kutsutun Texture-palvelun. Asiasta Apple kertoo tiedotteessaan. Next Issue Media LLC:n Texture-palvelu tarjoaa rajattoman pääsyn tiettyihin digilehtiin 9,99 dollarin kuukausihinnalla.

”Olemme innoissamme, kun Texture liittyy Appleen maailman parhaiden julkaisijoiden lehtivalikoiman kanssa”, sanoi Applen internetohjelmistojen ja -palvelujen varapääjohtaja Eddy Cue. ”Olen riemastunut, kun Next Issue Media ja Texture-palvelu tulevat osaksi Applea. Emme voisi kuvitella parempaa kotia tai tulevaisuutta palvelulle”, Next Issue Median toimitusjohtaja John Loughlin kertoo.

Texture julkaistiin vuonna 2010, minkä jälkeen se on noussut yhdeksi johtavaksi palveluksi alallaan. Palvelu tarjoaa pääsyn noin 200 eri lehteen 9,99 dollarin kuukausihinnalla. Texturen tarkkoja käyttäjä- tai tilaajamääriä ei tiedetä, mutta vuonna 2016 niitä oli useita satoja tuhansia. Apple ostaa Texture-palvelun omistajan Next Issue Median kokonaan ja kauppa saataneen päätökseen pian.

Texture-palvelu on saatavilla tällä hetkellä iOS:lla, Androidilla ja Windows 8/10 -tietokoneilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja