Anni Törnin, 29, taposta epäiltynä vangittu miesystävä saapui oikeuteen huppu päässään – istui liikkumattomana, mutta nyökkäsi tuomarin kysymykseen

Käräjäoikeus vangitsi Anni Törnin taposta epäillyn miehen 0:50

Mikkeliläisen Anni Törnin, 29, taposta epäilty mies saapui tänään Etelä-Savon käräjäoikeuteen tiukasti vartioituna. Käräjäoikeus vangitsi miehen todennäköisin syin epäiltynä Törnin taposta.

Savonlinnalaisen 32-vuotiaan miehen vangitemisvaatimuksen käsittely alkoi aamupäivällä Etelä-Savon käräjäoikeudessa.

Istunto käsiteltiin suljetuin ovin eikä istuntosalia saanut kuvata missään vaiheessa, kertoo paikalla ollut MTV uutisten haastattelema kuvaaja.

Törnin veli osallistui vangitsemisistuntoon

Paikalla vangitsemisistunnossa oli myös Anni Törnin veli, joka teki siskostaan katoamisilmoituksen ja järjesti etsinnän vapaaehtoisten voimin.

Epäilty nähtiin vain hetken aikaa ennen kuin syyttäjä pyysi, että istunto käytäisiin suljetuin ovin. Puolustus ei vastustanut esitystä.

Epäilty istui huppu päässään liikkumattomana

Harmaan ja vaalean sävyiseen huppariin pukeutunut epäilty istui salissa huppu päässään lähes liikkumatta.

– Kun tuomari kysyi, onko epäilty samaa mieltä siitä, että istunto käydään ilman yleisöä, hän nyökkäsi lähes huomaamattomasti, paikalla ollut kuvaaja kertoo.

– Epäilty oli täysin liikkumatta lukuun ottamatta tätä pientä nyökkäystä, jolla hän ilmaisi olevansa läsnä.

Epäilty myöntänyt osallisuutensa kuolemaan

Tapauksen tutkinnanjohtaja Sami Asikainen kertoi aiemmin, että epäilty on myöntänyt, että nainen kuoli hänen toimenpiteidensä seurauksena. Lisäksi poliisilla on Asikaisen mukaan muutakin näyttöä epäillyn syyllisyydestä.

MTV Uutisten tietojen mukaan epäilty mies oli Törnin miesystävä. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat