Andyn banjonsoitto on jo maailmankuulua – syy löytyy söpöstä yhden hengen yleisöstä

Kun Andy soittaa banjoa, pihakettu saapuu kuuntelemaan 1:29
Kun Andy soittaa banjoa, pihakettu saapuu kuuntelemaan – kaksikko on jo maailmankuulu!

Andy alkoi koronapandemian aikana soitella banjoaan tontillaan asuvalle ketulle. Nyt kaksikolla on faneja ympäri maailman.

Amerikkalaismiehen banjonsoitolla on ainakin yksi innokas fani. Andy Thorn soittaa banjoaan ketulle, kertoo CNN.

Andysta tuli somesensaatio, kun hän kuvasi itseään soittamassa kotonaan koronapandemian alkuaikoina. Ammattisoittaja Andy kertoo soitelleensa terassillaan joka päivä, ja pian hän saikin yleisöä: utelias kettu saapui paikalle tuijottamaan Andyn soittoa.

Kuvaillaan "hillbilly-Lumikiksi"

Kettu nimettiin Foxyksi. Andyn tiluksilla asuu kettuperhe, mutta varsinkin Foxy vaikuttaa ihastuneen Andyn soittoon. Se pitää myös viulunsoitosta ja kitaroinnista. Katso yllä olevalta videolta, miten Andy soittaa Foxylle.

Kun Andyn vaimo päätti jakaa videon miehestään sosiaalisessa mediassa, mylläkkä oli valmis: Andy sai ihailijoita ympäri maailmaa Taiwania ja Ruotsia myöten.

– Kommentit ovat suosikkini: olen tosielämän Lumikki, olen hillbilly-Lumikki, tuo kaveri ehdottomasti ajaa Subarua, huvittunut Andy kuvailee.

"Tiedämme kyllä, että kettu on syy tälle kaikelle"

Kahden vuoden jälkeenkin Andy edelleen soittaa Foxylle. Hän jopa myy aiheeseen liittyviä paitoja, ja on äänittänyt ketun nimeä kantavan levyn kotistudiossaan.

Moni kertoo löytäneensä kettuvideoiden myötä "uudenlaisen kunnioituksen" banjoa kohtaan.

– Minulla on uusia faneja, jotka tulivat vähän musiikin ja enimmäkseen Foxyn takia. Tiedämme kyllä, että kettu on syy tälle kaikelle, Andy myöntää.

Lue myös:

    Uusimmat