Ei pekonia sinulle! Kamera tallensi, kuinka urheat siat pelottelivat karhun tiehensä Yhdysvalloissa

Urheat siat pelottelivat aitaukseensa änkeytyneen karhun tiehensä.

Urheiden sikojen toiminta tallentui kodin ovikellokameraan Yhdysvalloissa. Karhu yritti tulla kyläilemään sikojen aitaukseen Connecticutissa, mutta sai pian vauhdikkaan lähdön.

"Näin karhun hyppäävän Maryn niskaan ja kauhistuin"

Kodin kamera tallensi pihaan saapuneen mustakarhun, joka kiipesi Hamletin ja Maryn aitaukseen, kertoo CNN. Possut eivät kuitenkaan pelästyneet; omistaja Rebecca Shaw yllättyi täysin seuratessaan, miten urheat siat pelottelivat karhun tiehensä. Katso tilanne yllä olevalta videolta!

– Näin karhun hyppäävän Maryn niskaan ja kauhistuin. Mary peruutti kulmaan. Tiesin, että sillä hetkellä Hammy [Hamlet] on sisällä suojassaan tärisemässä, vapisemassa ja vinkumassa, koska se on pelkuri, Shaw kuvaili haastattelussa.

Sian urheus yllätti: "Olen edelleen sokissa"

Shaw'n mukaan Hamlet on pelokas, hemmoteltu ja hyvin kiintynyt kumppaneihinsa, ja se pelästyy helposti esimerkiksi ääniä. Silti Hamlet ilmaantui ulos puolustamaan ystäväänsä. Shaw ei voikaan uskoa Hamletin urheutta.

– Vei varmasti jokaisen hitusen rohkeutta, jota sillä on koskaan ollut, kun se juoksi ulos noin. Olen edelleen sokissa, hän sanoo.

– Tiedän, että se oli kauhuissaan toimiessaan. Olen edelleen sokissa nähtyäni, mitä se teki, ja miten rajusti Mary puski karhun aitaa vasten. 

Sioille ei käynyt tilanteessa kuinkaan, mutta Shaw'n mukaan ne ovat vaikuttaneet tavanomaista tarkkaavaisemmilta karhun vierailun jälkeen.

Lähteet: KameraOne, Edition.cnn.com

Lue myös:

    Uusimmat