Vaimo halusi pilailla miehensä kustannuksella, sai yllättävän monet mukaan kujeiluun – hulvattomista kuvanmuokkauksista valtava nettihitti: "Ihan hullua"

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Nämä pojat järjestivät isälleen melkoisen synttäriyllätyksen!

Ihmiset innostuivat toden teolla Sharean kuvanmuokkauspyynnöstä, kertoo CNN.

Joitain viikkoja sitten Sharea Overman ja hänen miehensä Nate olivat lähtemässä kolmen lapsensa kanssa automatkalle Indianan halki vieraillakseen sukulaisten luona. Kun Nate oli istahtanut mukavasti kuskin paikalle, hän näytti Sharean mielestä ihan siltä kuin olisi nukahtanut tai pyörtynyt rattiin, vaikka oli täysin hereillä.

Sharea päätti tehdä Natelle jäynän. Hän nappasi tästä kuvan, julkaisi sen valokuvaajille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä ja pyysi ryhmän jäseniä editoimaan kuvaan kaikenlaista vinkeää kuvankäsittelyohjelmalla.

– Halusin, että näyttäisi siltä, kun hän olisi nukahtanut, vaikka ympärillä tapahtuu kaikenlaista hullua, Sharea kertoo CNN:lle.

Kuvanmuokkaus lähti käsistä

Sharean toive hulvattomista kuvanmuokkauksista tosiaan toteutui, sillä ryhmäläiset näyttivät suorastaan riehaantuvan. Kuviin lisättiin muun muassa zombeja, avaruusalus sekä Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Joe Exotic lemmikkitiikerinsä kanssa.

Klikkaa päivitykseen ja kuviin tästä.

Mielikuvitukselliset editoinnit alkoivat naurattaa Sharea niin paljon, että hän päätti näyttää kuvat myös miehelleen.

– Hän piti niitä todella hauskoina. Meillä oli oikein hauska loppumatka.

Ihmisten innostus ei suinkaan tyssännyt tähän. Sharea kertoo, että muutamaa päivää myöhemmin hän alkoi saada ihmisiltä kuvia ympäri maailmaa. Kuvista oli tullut viraaleja ja niitä oli innostuttu muokkaamaan toisella puolella maapalloakin.

Kuvamuokkaukset levisivät pian ryhmän ulkopuolelle. Ne jakoi Facebookissa muun muassa henkilö nimeltä Trisha Keel, jonka päivitystä tässä artikkelissa on käytetty.

Reaktio ilahduttaa pariskuntaa

Sharea iloitsee, että hän on kuvillaan tuottanut iloa muille näinä vaikeina aikoina, jolloin koronavirus on muuttanut monen elämän ja tuonut paljon surua. Hän on iloinen, kun he ovat voineet saada monet tuntemattomatkin hymyilemään.

– Tämä on tuonut yhteen niin paljon ihmisiä eri puolilta maailmaa. Tämä on ihan hullua.

Lue myös:

    Uusimmat