Andy, 84, ilahdutti vaimoaan kukilla 59 vuoden ajan – jatkaa nyt ihanaa perinnettä vanhainkodissa

Andy Carver, 84, oli vaimonsa kanssa naimisissa 59 vuotta. Nyt mies kunnioittaa ihanalla tavalla edesmennyttä rakastaan.

Joka perjantai Andy Carver vierailee palvelutalossa kukkapuskan kanssa. Carver on tullut tuomaan kukkia, muttei sukulaiselleen - hän kunnioittaa kimpulla edesmennyttä vaimoaan, Brigitteä, kertoo My Statesman -sivusto.

Carver rakastui ensi silmäyksellä

Carver, 84, oli vaimonsa kanssa naimisissa 59 vuotta. Hän tiesi haluavansa naimisiin Brigiten kanssa, kun näki tämän ensimmäistä kertaa saksalaisessa ravintolassa.

– Olin lopettelemassa illallista ja näin tämän kauniin blondin. Katsoin häntä. (Sanoin ystävälleni), "aion naida tuon tytön". Tiesin, että hän oli oikea henkilö. Minä vain tiesin, Carver kuvailee.

Pariskunnan tarina alkoi yhteisellä tanssilla, kun he kohtasivat illalla yökerhossa. Pitkän liiton ajan Carver toi vaimolleen usein kukkia. Hänen omia suosikkejaan ovat ruusut, mutta Brigitte piti neilikoista. Vaimo ilahtui kukista aina.

– Hän rakasti niitä, ja minä rakastin sitä, että sain nähdä hänen hymyilevän. Rakastin sitä, että sain tehdä hänet onnelliseksi, Carver kuvaa.

Miehen mukaan yhteinen elämä olikin "jännittävin kokemus, joka ihmisellä voisi olla".

Brigitte menehtyi vuonna 2017

Mikään ei kuitenkaan ole ikuista. Brigitte menehtyi vuonna 2017 halvauksen seurauksena.

Pari oli hänen kuollessaan ollut yhdessä 59 vuotta, neljä kuukautta, kaksi viikkoa, 17 tuntia ja vartin.

Carver oli murtunut. Hän muutti uuteen asuntoon ja yritti selvitä surun kanssa. Asuttuaan muutamia kuukausia yksinään Carver sai tietää naapuriensa sairastuneen.

Hän päätti viedä heille kukkia.

– Se piristi heitä. He ilahtuivat. Tiesin, että tämä oli jotakin, mitä kaipasin, Carver kertoo.

Vienyt samaan vanhainkotiin jo 35 kimppua

Hän päätti viedä kukkia jollekulle joka viikko. Hän on vienyt samaan vanhainkotiin jo 35 kimppua.

Carverin tavoite on ojentaa kukkia jokaiselle leskeksi jääneelle naiselle vanhainkodissa. Mies on laskenut, että tämä vie noin 1,5 vuotta! Samalla hän on saanut uusia ystäviä, jotka kaikki rakastavat hänen kimppujaan.

– Kun saavuin tänne ensimmäisen kerran, en tuntenut ketään. Luulen, että nykyisin voin mennä melkein mihin tahansa pöytään ruokailuhuoneessa, ja istua alas yhden "kukkaistyttöni" kanssa.

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja