Ammattilaisen aamurutiinit: Näin toimimalla tukkasi on aina hyvin!

Lämpöharja on Mariela Sarkiman salainen ase huonoa tukkapäivää vastaan.

Kun kauneus on ammatti, on tärkeää näyttää aina huolitellulta. Hair Bible -teoksen kirjoittanut Mariela Sarkima vannoo tehokkaan föönin ja lämpöharjan nimeen omissa aamurutiineissaan.

Kaikki lähtee tukan kuivaamisesta.

– Föönaa tukka suoraan alhaalta ylös, käyttäen täyttä tehoa ja medium-lämpötilaa. Idea on saada hiukset täysin kuiviksi. Käy tukka läpi pienissä osioissa rivi riviltä, Mariela ohjeistaa.

Nopein keino on kääntää pää vain alaspäin, mutta Mariela itse kertoo parhaan tuloksen syntyvän kuivattavia suortuvia nostelemalla.

Huoliteltu ilme luodaan käsittelemällä tukka lämpöharjalla. Mariela kehottaa käsittelemään suortuvat pienissä, noin kolmen sormen paksuisissa osioissa.

Mikäli hiuksesi eivät ole kovin hennot, voit huoletta käyttää lämpöharjan voimakkainta tehoa. Muista kuitenkin, ettei tukkaa tarvitse käräyttää pitämällä kiharrinta paikallaan muutamaa sekuntia kauempaa.

Mariela muistuttaa, että myös otsatukan saa helposti ojennukseen lämpöharjalla. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää tyven kohottamiseen ja latvoihin.

– Ei kannata kohottaa tukkaa viemällä sitä harjalla sivulle. Sen sijaan nostele osioita tyvestä kohti kattoa, Mariela vinkkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja