Alonso: Urani päättyy Ferrarilla

Kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso on ilmoittanut Ferrarin jäävän hänen viimeiseksi F1-tallikseen.

Alonso kertoi Ferrarin mediapäivillä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa yhden unelmansa toteutuneen Ferrari-sopimuksen myötä.

- Nyt kaipaan enää vain uusien mestaruuksien voittamista. Tähän talliin pääseminen on täyttänyt kaikki odotukseni. On varmaa, että urani päättyy täällä. Sen jälkeen, kun on kerran päässyt Ferrarille, on vaikea löytää motivaatiota toisessa tallissa ajamiseen. Haluan siis saavuttaa mahdollisimman paljon menestystä, jotta voisin lopettaa urani hyvä maku suussa, Alonso sanoi El País -lehden verkkoversion mukaan.

Kimi Räikkösen paikan Ferrarilla ottanut Alonso myöntää, että häneen kohdistuu suuret odotukset ja paineet italialaistallissa.

- Tulin tänne kolme-neljä vuotta kestäneiden huhujen ja spekulaatioiden jälkeen ja kaikki odottavat yhteistyöltämme paljon. Mestaruuden voittaminen ensimmäisenä vuonna on hyvin vaikeaa, koska tarvitsen ainakin kolme kilpailua tottuakseni autoon, testipäiviähän minulla on vain kahdeksan. Sen jälkeen nähdään sekä Alonson että Ferrarin todellinen potentiaali, espanjalaiskuljettaja lupaa.

Alonso: Ferrari on unelmien täyttymys - katso video MTV3 Katsomosta:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat