Alevinkit kotiin: Säästä satasia ja satsaa näihin

Alennusmyynteihin ei kannata lähteä ryntäämään sokeasti. Hyvä sotasuunnitelma, eli nettikauppojen ja alennusten tutkiminen auttaa tekemään hyviä löytöjä.

Listasimme kodin tarvikkeita, joihin joulun jälkeisissä alennusmyynneissä kannattaa panostaa.

Viihde-elektroniikka: Oletko himoinnut pitkään uutta televisiota? Nyt kannattaa lähteä televisiokaupoille, kun vuosi ja mallit vaihtuvat, ja edelliset myydään pois edullisesti. Samoin digikameroiden vanhat mallit ovat alennuksessa joulun jälkeen.

Kodinkoneet: Onko tullut aika uusia jääkaappi, liesi tai pesukoneet? Kun edellisen kauden mallit menevät alennusmyyntiin, kannattaa kodinkoneiden uusijan iskeä kaupantekoon. Jos ostat alennusmyynnneistä esimerkiksi uuden pölynimurin, laadukkaan kahvinkeittimen ja jenkkikaapin, säästät helposti satasia.

Tekstiilit ja muut sisustustarvikkeet: Satsaa laadukkaisiin ja klassisiin materiaaleihin sekä perusväreihin. Toisaalta voit myös tehdä persoonallisia löytöjä sesonkituotteiden joukosta: poimi ostoskoriin esimerkiksi erikoisia verhoja, tyynynpäällisiä, ruukkuja ja lakanasettejä. Alennuksista voi löytää myös upeita designhelmiä: valaisimia, koriste-esineitä… kannattaa käyttää aikaa kuvastojen tutkimiseen ja netissä surffailuun!

Astiat ja keittiötarvikkeet: Laadukkaita kattiloita, vuokia, veitsisettejä, aterimia ja lautasia kannattaa hankkia alennusmyyntien aikaan. Esimerkiksi klassikkoastiastoja saattaa saada -30 tai peräti -50 % normaalihinnoista. Tarjolla on paljon hyvää ja ajatonta käyttötavaraa, joka ei ole sesonkeihin eikä trendeihin sidottua.

Huonekalut: Sohvat, sängyt ja ruokailuryhmä uusiksi! Joulun jälkeisissä alennusmyynneissä huonekalut saattaa saada satasien säästöillä. Esimerkiksi sohvan uusija säästää satasia: tutki ja tutustu netissä huonekaluliikkeiden aletarjontaan ja huomaat, että saatat löytää uuden sohvan kotiisi peräti 300 euroa halvemmalla.

Sesonkitarvikkeet: Ensi jouluksi kannattaa hamstrata kotiin jouluverhoja, koristeita ja muita joulun sisustustuotteita reiluilla alennushinnoilla. Tutustu nettikauppojen tarjontaan: jouluverhoja, koristeita ja tekstiilejä irtoaa jopa puoleen hintaan.

(MTV3)

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja