Alan Rickmanin kirjeet paljastavat uutta tietoa Harry Potter -elokuvien kuvauksista: "Tiedän, että olet ajoittain turhautunut"

Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijäkonkari on kuollut 1:26

Alan Rickman oli ajoittain turhautunut roolistaan Severus Kalkaroksena. 

VIDEO: Harry Potter -elokuvista tunnettu näyttelijäkonkari on kuollut

Näyttelijä Alan Rickmanin henkilökohtaiset kirjeet ovat paljastaneet, että edesmennyt näyttelijä kamppaili todellisen turhautumisen kanssa Harry Potter -elokuvissa ikonisen roolinsa Severus Kalkaroksen suhteen. Rickman kuoli 14. tammikuuta vuonna 2016 syöpään. 

Kaksi vuotta Rickmanin kuoleman jälkeen kokoelma näyttelijän henkilökohtaisia tavaroita on laitettu huutokauppaan Lontoossa. Neil Pearson Booksin julkaisema kokoelma sisältää Rickmanin käsikirjoituksia, valokuvia, kirjeitä sekä henkilökohtaisia päiväkirjoja. 

Tavaroiden joukossa on kirje Harry Potterin tuottajalta David Heymanilta Rickmanille, jossa hän kiittää näyttelijää työssään Harry Potter ja salaisuuksien kammio -elokuvassa. 

– Kiitos, että teit HP2:sta menestyksen. Tiedän, että olet ajoittain turhautunut mutta tiedäthän, että olet olennainen osa elokuvia. Ja olet loistava, Heyman kirjoitti kirjeessään Rickmanille. 

Neil Pearsonin Twitter-tili on jakanut kuvia joistakin kokoelman esineistä kuluneen kuukauden aikana. Yhdessä kuvista on elokuvissa Harry Potteria esittäneen Daniel Radcliffen lähettämä kortti Rickmanille.

– Rakas Alan, olit loistava näytelmässä. Nähdään ensi vuonna. Hyvää joulua, Radcliffe kirjoitti kortissaan. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat