Älä unohda romantiikkaa parisuhteessa – viestittele näin kumppanin kanssa

Kannattaa muistaa muutama romanttinen tapa viestittelyssä kumppanin kanssa.

Yleensä suhteen alussa laitetaan flirttailevia ja herttaisia tekstiviestejä pitkin päivää. Kyseinen tapa loppuu usein kuin seinää yhdessä vietettyjen vuosien aikana. Tämä johtuu osittain siitä, että samaiset asiat voi sanoa rakkaimmalleen ihan kasvotusten, mutta kyllä flirttailevia tekstiviestejä voi lähetellä tästä huolimatta.

Romantiikkaa mukaan

Olipa kyseessä sitten esimerkiksi tapaamispaikan varmistaminen tai ostoslistan lähettäminen, niin silti voi laittaa rakkaimmalleen kivoja sanoja viestin väliin tai loppuun. Älä kysy rakkaimmaltasi ainoastaan sitä monelta hän tulee kotiin. Lähetä mieluummin viesti, jossa kerrot ettet malta odottaa iltaan, sillä pääset näkemään hänet.

“Ajattelen sinua”

Suhteen alussa läheteltiin usein niin sanotusti turhanpäiväisiä, mutta ihania viestejä. Lähetä rakkaimmallesi esimerkiksi, että ajattelet häntä tai että hän näytti upealta lähtiessään töihin.

Lähetä yllätyksiä

Herkkiä tai seksikkäitä viestejä voi lähettää myös kotona. Laita hänelle esimerkiksi viekoitteleva viesti suoraan makuuhuoneesta. Tämä jos mikä takuulla piristää ankeaa päivää.

Lähetä vihjailevia viestejä

Onko kumppanisi työmatkalla? Tässä on mahtava mahdollisuus lähettää hänelle vihjailevia viestejä, jossa kerrot mitä aiot tehdä hänelle, kun hän palaa kotiin.

Puhelin piiloon

Kannattaa kuitenkin muistaa, että tekstiviestit tai puhelut ovat vain pieni kiva lisä arkeen. Tärkeintä on kuitenkin olla rakkaimpansa kanssa ilman puhelimia tai tietokoneita ja todella keskittyä vain häneen.

Lue myös:

    Uusimmat