Mainos

Älä hae lainaa mistä tahansa – näin löydät sopivan lainan pienimmällä vaivalla

Lainantarjoajien sivuilla seikkaillessa kannattaa olla tarkkana. Kulutusluottoja tarjoavat pankit ja lainantarjoajat ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina. Uusia pankkeja ja lainantarjoajia tuntuu syntyvän markkinoille jatkuvasti, ja kaikki tuntuvat tarjoavan samanlaista palvelua. Mikä neuvoksi?

Lainantarjoajat eivät suinkaan todellisuudessa ole samanlaisia ja lainat saman hintaisia.  Eri lainantarjoajien lainaehdoissa ja koroissa on suuriakin eroja. Se tuottaa päänvaivaa lainaa tarvitsevalle kansalaiselle. Mistä tietää, minkä yrityksen puoleen kannattaa kääntyä, kun lainantarjoajia googlatessa saa ehdotuksia kymmenistä erilaisista sivuista?

Jos valitsee ensimmäisen vastaantulevan yrityksen, on todennäköistä, että joutuu maksamaan lainastaan enemmän korkoa ja kuluja kuin olisi tarpeen. Laina kannattaa aina kilpailuttaa, mutta hakemusten täyttäminen eri palveluissa on vaikeaa ja työlästä, kun vaihtoehtoja on niin paljon.

Tästä syystä luotettavan kotimaisen Rahalaitos.fi palvelun käyttäminen on sekä helppo, edullinen ja turvallinen ratkaisu. Rahalaitos.fi palvelu auttaa sinua hakuprosessissa kolmella tavalla:

1. Aina kilpailukykyinen korko

Johtava suomalainen lainanvälittäjä Rahalaitos ei itse myönnä rahoitusta, vaan kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 yhteistyöpankillaan. Se tekee siis puolestasi sen kilpailutustyön, jonka muuten joutuisit itse tekemään eri lainantarjoajien välillä.

2. Aina asiakkaan puolella

Toisin kuin suorien lainantarjoajien, lainanvälittäjän intresseissä ei ole saada lainasta mahdollisimman korkeaa korkoa. Lainanvälittäjä ei itse lainaa rahaa, ja sen kannalta korolla ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on löytää asiakkaalle paras mahdollinen lainatarjous ja saada tätä kautta tyytyväisiä asiakkaita tulevaisuudessakin.

3. Aina helppo ja nopea

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on yksinkertaista. Ensimmäisenä sinun tulee täyttää hakemus Rahalaitoksen sivuilla. Siihen ei mene kuin muutama minuutti.

Määrittele hakemukseen tarvitsemasi lainan määrä ja suunniteltu takaisinmaksuaika. Nettisivujen laskurilla voit tarkastella, miten laina-ajan pidentäminen ja lyhentäminen vaikuttaa lyhennyksen määrään.

Voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti, jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on yli 7 200 euron vuositulot, ja jos luottotietosi ovat puhtaat. Mieti kuitenkin lainaa hakiessasi sitä, millaisen summan pystyt maksamaan takaisin ilman, että kuukausierät kasvavat kohtuuttoman suuriksi.

Lähetettyäsi hakemuksen pääset kirjautumaan Oma Rahalaitos -palveluun. Saat sinne vertailtavaksi tarjoukset Rahalaitoksen yhteistyöpankeilta ja ohjeet lainan nostamiseen. Vielä tässä vaiheessa et ole maksanut mitään etkä sitoutunut mihinkään, vaan voit itse päättää, hyväksytkö jonkun saamistasi tarjouksista.

Saamistasi tarjouksista näet lainan määrän, kuukausierän suuruuden, koron ja muut maksut sekä laina-ajan. Jos hyväksyt jonkun tarjouksista, saat rahat tilillesi yleensä parissa arkipäivässä, joskus jopa saman päivän aikana.

Kotimainen Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailutuspalvelu. Olemme kilpailuttaneet ja yhdistäneet satojen tuhansien suomalaisten lainoja nyt jo kymmenen vuoden ajan. Palvelun käyttäminen on aina asiakkaalle maksutonta.


Lue myös:

    Uusimmat