Mainos

AKT:n liittosihteeri kiistää kohuväitteet: Ahde ei ollut humalassa

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton liittosihteeri Arto Sorvali kiistää kahden AKT:n hallituksen jäsenen väitteet siitä, että ex-viestintäpäällikkö Hilkka Ahde olisi hoitanut työtehtäviään humalassa marraskuussa raamineuvottelujen aikaan.

Sorvali kertoo laatineensa aina neuvottelujen jälkeen vähintään sisäisen tiedotteen yhdessä Ahteen kanssa.

– Hilkka ei ollut kertaakaan humalassa koko tämän neuvotteluprosessin aikana. Vuorokauden neuvottelurupeama joidenkin mittareiden mukaan vastaa sellaista keskivahvaa humalaa, ja näin se varmaan tekeekin. Ollaanko oltu niinä aamuyön tunteina, kun on vuorokausi taputeltu, täysissä voimissa, niin se on toinen juttu, Sorvali sanoo MTV3 Uutisille.

Vantaalainen Jori Kopra kertoo Ilta-Sanomissa tapauksen sattuneen kesken raamisopimusneuvotteluiden, jossa Kopra oli mukana neuvottelijana. Kopran mukaan Ahde oli ollut tapamaassa toimittajia kesken neuvotteluiden.

– Kun hän palasi sieltä, oli hän aivan silmät pyöreänä ja täydessä kännissä. Huomasin tämän heti, Kopra sanoo Ilta-Sanomissa.

Hallitukseen kuuluva Jani Lindholm vahvistaa tapauksen, vaikka hänkään ei muista tarkkaa ajankohtaa. Lindholm kertoo IS:lle, että Ahde tuli neuvottelupaikalle hiukan myöhemmin, jolloin hänen käytöksensä kiinnitti useammankin paikalla olleen huomion.

Sorvali sanoo Ahteen käyneen keskusteluja toimittajien kanssa niin kuin pitääkin, mutta kiistää edelleen Ahteen olleen humalassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.