Äiti oli lentomatkalla sairaan vauvan kanssa – tuntematon mies luovutti ykkösluokan paikkansa heille

Kelsey Zwick kiitti Facebookissa miestä, joka antoi lentokoneessa ykkösluokan paikan hänelle ja hänen sairaalle tyttärelleen.

Kelsey Zwick on kiitollinen kanssamatkustajalle, joka helpotti hänen matkaansa sairaan vauvan kanssa. Kelsey lensi Yhdysvalloissa 11-kuisen Lucy-tyttärensä kanssa, kun vieras ihminen tarjosi kaksikolle paikkaa ykkösluokassa, kertoo USA Today.

Mies lentokoneessa halusi luopua paikastaan

Lucy on keskonen ja hänellä on krooninen keuhkotauti. Kesken lentomatkan Kelsey sai tietää, että mies koneen etuosassa halusi vaihtaa paikkoja hänen kanssaan.

– En tunne sinua, mutta luulen, että näit meidät jossain. Työnsin vaunuja, käsivarrellani oli vaippalaukku ja raahasin myös happilaitetta tyttärelleni, Kelsey kirjoitti miehestä sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Äiti itki koko matkan ykkösluokkaan

– En voinut pidätellä kyyneleitäni ja itkin matkan käytävää ykkösluokkaan samalla, kun tyttäreni Lucy nauroi! Hän tunsi sen luissaan ja ytimissään... Aidon, puhtaan hyvyyden. Joten, kiitos. Ei vain paikasta, vaan siitä, että huomasit. Että näit meidät ja ymmärsit, että ehkä asiat eivät aina ole helppoja.

Äiti aikoo kertoa tyttärelleen tapahtuneesta jotain päivänä. Hän lupasi myös itse tehdä vastaavan hyvän teon jollekulle toiselle.

Hyväntekijä löytyi somesta

Yllättäen mies otti yhteyttä Kelseyyn tämän kirjoituksen noustua somehitiksi.

– Hän kiitti minua siitä, että annoin hänelle syntymäpäivän, joka ei unohdu. Se oli paras päivä, Kelsey kuvailee.

Video: 11-vuotias livahti turvatarkastuksen läpi ilman lentolippua – oli päästä myös lennolle!

1:16

Lähde: Usatoday.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja