Mainos

Äiti Amma aloitti Euroopan kiertueensa Suomesta

Intilainen henkinen opettaja Äiti Amma on aloittanut Euroopan kiertueensa Suomesta. Amma on tullut tunnetuksi maailmaa kiertävänä halaavana pyhimyksenä. Kiertueella leviää rakkauden ja myötätunnon sanoma, mutta tarkoituksena on myös rahoittaa mittavaa hyväntekeväisyystyötä.

Äiti Amman halausta jonotti aamupäivällä jo kymmeniä ihmisiä. Joukossa oli paljon ensikertalaisia, mutta muun muassa Tauno Poti tapasi Amman ensi kertaa Tuholmassa vuonna 1997.

-Olen tavannut Äiti Amman monta kertaa vimeisen kymmenen vuoden aikana ja arvostan erittäin suuresti hänen työtään, ja sitä kokemusta jonka hänen lähellään saa.

Halauksia Amma on jakanut jo yli 26 miljoonaa, joten niistä hänet tunnetaan. Maailmanlaajuista ja YK:nkin tunnustusta on kertynyt myös laajasta hyväntekeväisyystyöstä.

Pääkohteet ovat edelleen Intiassa, mutta apua jaetaan muuallakin esimerkiksi Yhdysvalloissa ja uusimpana kohteena Keniassa.

Hyväntekeväisyystyö kattavat paitsi terveyspalvelut, katastrofiavun ja koulutuksen tietenkin myös henkisen kasvun. Ja henkistä kasvua Amma korostaa myös talousongelmien keskellä painiville länsimaisille ihmisille.

-Ihmiset kyllä ajattelevat kaikkialla maailmassa, mutta todellisen tietoisuuden taso on alhainen. Tietoisuuden tasoa pitää siis nostaa erityisesti länsimaissa, sanoo Äiti Amma.

Suomessa Äiti Amma halaa vielä huomenna.

Katso Marjo Lehikoisen juttu

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.