Aikuisviihdesivusto kiinnostui Catherinen rohkeammista kuvista

Kohun aiheuttanut ranskalaislehti on vihjannut pitävänsä hallussaan myös nakukuvia rohkeampaa materiaalia herttuatar Catherinesta.

Ranskalainen Closer-lehti julkaisi perjantaina Catherinesta ja prinssi Williamista kuvia, joissa herttuatar viihtyy ilman yläosaa. Viikonloppuna lehden päätoimittaja Laurence Pieau kertoi The Guardian -lehdelle, että kaikkia kuvia ei julkaistu niiden rajumman sisällön vuoksi.

– En peittele sitä tosiasiaa, että meillä on huomattavasti intiimimpiä kuvia, joita emme ole julkaisseet emmekä aio niin tehdäkään. Kuvat ovat täynnä iloa, eikä niissä ole mitään halventavaa, Pieau kertoo lehdelle.

Viihdesivusto TMZ.com uutisoi aikuisviihdesivuston kiinnostuneen päätoimittajan kuvailemista intiimimmistä kuvista. Viihdesivusto on saanut käsiinsä aikuisviihdesivuston Closer-lehdelle lähettämän tiedustelun, jossa he kertovat kiinnostuksestaan ostaa julkaisemattomia kuvia käyttöönsä.

– Olemme hyvin varmoja siitä, että voisimme julkaista kuvat ilman laillisia ongelmia. Haluaisin teidän myös tietävän, että maksaisimme kuvista auliisti, sekkivihkomme on auki, aikuisviihdesivuston Corey Price kirjoittaa.

Brittihovi aikoo maanantaina tehdä rikosilmoituksen Closer-lehden Cambridgen herttuattaresta julkaisemista alastonkuvista. Rikosilmoitus kuvien ottamisesta ja julkaisemisesta jätetään Ranskan syyttäjäviranomaisille.

Prinssi William ja puoliso Catherine ovat myös nostamassa siviilikanteen ranskalaista Closer-lehteä vastaan. He vaativat lehdeltä korvauksia ja pyytävät ranskalaista tuomioistuinta kieltämään otosten käyttämisen vastedes.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat