Adam Levine teki huvittavan virheen – raivostui luullessaan kollegansa jääneen ilman VMA-ehdokkuutta: "Vihaan teitä kyllä vieläkin"

Adam Levine suuttui luullessaan ettei Childish Gambino saanut yhtäkään VMA-ehdokkuutta. 

Maroon 5 -yhtyeen laulaja Adam Levine sai hiljattain jostain käsityksen, että artisti Childish Gambino, oikealta nimeltään Donald Glover, ei saanut yhtäkään VMA-ehdokkuutta tänä vuonna. Tämä oli Levinelle viimeinen niitti, joka päätti avautua asiasta Twitterissä.

– Tänä vuonna Childish Gambino julkaisi yhden vaikuttavimmista, ajatuksia herättävimmistä ja älykkäimmistä videoista, jota on koskaan tehty. Olen varma, ettei hän itse välitä siitä ettei hän saanut VMA-ehdokkuutta koska hän on helvetin cool ja kaikkea, Levine kirjoittaa. 

– Mutta minä välitän. Koska minä en ole niin cool. Ja haluan, että MTV silti tarkoittaisi vielä jotain. Mutta se ei tarkoita enää. Ikinä. Okei heippa, Levine päätti avautumisensa. 

Childish Gambino julkaisi toukokuussa ylistetyn kappaleensa This is America. Levinen raivo meni aika lailla metsään, sillä artisti oli kuin olikin ehdolla kappaleensa ja sen musiikkivideon ansiosta usean VMA-palkinnon saajaksi tänä vuonna.

Asia selvisi myös Levinelle, joka poisti alkuperäisen purkauksensa Twitter-tililtään ja korjasi itseään seuraavassa julkaisussa. 

– Paska. En yleensä laita jalkaani suuhuni. Mutta tällä kertaa tein niin. This is America OLI oikeastaan ehdolla seitsemän VMA:n saajaksi. Se, kuinka en saanut tätä oikeaa tietoa, on mysteeri. Korjaan itseäni. Olen pahoillani MTV. Vihaan teitä kyllä vieläkin, mutta lähinnä olen pahoillani.

Lähde: Vulture

Lue myös:

    Uusimmat