AC/DC:n keikka kiinnosti ulkomailla asti – faneja paikalla lähes 50 eri maasta

Australialaisen rock-mörssärin AC/DC:n keskiviikkoinen keikka veti väkeä Hämeenlinnaan Yhdysvalloista asti.

Australialaisyhtye AC/DC:n keskiviikkoinen keikka Hämeenlinnassa kiinnosti kotimaan lisäksi myös kansainvälisellä tasolla. Lippupalvelun tiedotteen mukaan loppuunmyydyn keikan lippuja myytiin peräti 49 eri maahan.

Lippupalvelun tiedotteen mukaan lähes 11 prosenttia eli joka kymmenes lippu myytiin ulkomaille – joista kaukaisin maa oli Yhdysvallat.

Erityisesti keikka kiinnosti Venäjällä: lähes puolet ulkomaille myydyistä lipuista ostettiin naapurimaasta. Myös Viroon meni runsaasti keikkalippuja.

– AC/DC ei tällä kiertueella esiinny esimerkiksi Virossa tai Venäjällä. Olemme tyytyväisiä, että Lippupalvelun verkkokaupan kautta niin moni ulkomailta tuleva fani löysi mahdollisuuden päästä nauttimaan bändin esiintymisestä Suomessa, Lippupalvelun markkinointipäällikkö Sami Verno sanoo tiedotteessa.

Lippupalvelun tietojen mukaan myös Suomessa kiinnostus keikkaa kohtaan oli poikkeuksellisen laajaa. Lippupalvelun mukaan keikkalippuja ostettiin peräti 300 eri maakunnasta. Lippupalvelun myyntilukujen mukaan eniten lippuja ostettiin Helsingissä ja Hämeenlinnassa. 

– On hienoa, että AC/DC:n keikka kokosi suomalaisia yhteen ympäri maan. Tähän on vaikuttanut varmasti Hämeenlinnan erinomainen sijainti ja kulkuyhteydet, mutta myös bändin vahva suosio suomalaisten keskuudessa. Vaikka puhutaan suomalaisten jakautumisesta, tietyt asiat yhdistävät meitä edelleen, Verno kuvailee.

Keikka oli Suomen kesän suurin rock-konsertti ja keikka veti paikalle myös ennätysyleisön: paikalla oli peräti 55 000 kuulijaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja