Kuvat: AC/DC-konsertti oli keski-ikäisten kännijuhlaa – tölkkikatastrofi anniskelualueilla

Keskiviikkoisella AC/DC:n megakeikalla oli kostea meininki, kun anniskelualueen tarjoilut maistuivat rokkiväelle. 

Hevilegenda AC/DC esiintyi keskiviikkona Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa. 55 000 konserttikävijän joukkoon mahtui myös niitä, jotka tuntuivat viihtyvän anniskelualueella turhankin hyvin.

Hämeen poliisin tiedotteen mukaan myös poliisivoimat hämmästelivät alkoholin kulutusta. 

– Todella hyvin on mennyt, ainoastaan se yllätti, että ihmiset olivat niin humalassa konsertissa, kiteyttää komisario Tarja Lindstedt tiedotteessa.

Myös konserttikävijät kiinnittivät huomiota humalaisten määrään, käytöstapojen puutteeseen sekä tölkkien kierrätyksen epäonnistumiseen. 

– Paikalla oli todella paljon vahvassa humalassa olevia katsojia. Kun keikka alkoi, väkimassa pakkautui ja puski todella aggressiivisesti kohti lavaa, kertoo konsertissa paikalla ollut MTV.fin lukija.

– Humalan vuoksi monelta unohtuivat käytöstavat tyystin. Monet tönivät tahallaan ja kourivat. Katsojista enemmistö oli miehiä ja etenkin pienikokoiset naiset jäivät jalkoihin. Moni lähti pois jo ennen keikan loppua, hän jatkaa. 

Anniskelualueella vahva humaltuminen näkyi sikailuna ja roskaamisena. 

– Tölkeille varattuja roskiksia oli alueella aivan liian vähän ja ne mitä oli, olivat aivan liian pieniä. Roskiksista tursui tölkkejä yli ja lisäksi niitä oli joka puolella tallottuna, lukija kertoo. 

– Pahimmillaan joku jopa virtsasi roskiksen juurelle! lukija hämmästelee.

Ilomielisistä konserttikävijöistä huolimatta uuden tapahtuma-alueen vihkiminen käyttöön sujui ongelmitta.

Sosiaalisessa mediassa järjestäjät saivat kiitosta konsertin organisoinnista, eikä 55 000 hengen ihmismassan liikkuminen paikasta toiseen aiheuttanut  pienimuotoisia liikenneruuhkia suurempaa kaaosta.

Kännikäyttäytyminen ei suinkaan koskenut kaikkia konserttivieraita. Twitterissä eräs konserttikävijä kertookin eturivissä olleen tosifanien keskuudessa rauhaisa tunnelma ja epäili humalahakuisuuden keskittyneen takarivistön "sikaosastolle". Varsinainen pääasia eli konsertti ja biisivalinnat sai some-kansalta suuret kiitokset.

– Uskon, että putkaan joutuneet sikailijat olivat vain yksittäistapauksia, toteaa myös tapahtuman tuottaja Janne Hallenberg


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja