Mainos

Aapo Saari oikoo lausuntoaan keskustajohdosta

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Aapo Saari kiistää vaatineensa keskustan puoluejohdon eroa, jos puolueen vaalivoitto ei ole riittävän suuri. Etelä-Pohjanmaalla ilmestyvä Pohjalainen-lehti otsikoi tänään, että "Saari keikuttaisi puoluejohdon penkkejä, jos voittoa ei tule". Saaren lähettämän tiedotteen mukaan haastattelulausunnon uutisointi ei vastaa haastattelun sisältöä.

-Joka puoluekokouksessa puolueväki suorittaa uudet valinnat. Mutta minä en missään tapauksessa tässä vaiheessa spekuloi mitään ja vaadi kenenkään eroa jonkin vaalituloksen perusteella, Saari sanoo.

Pohjalaisen haastattelussa Saari sanoi, että puoluejohdon paikat eivät nykyisin ole mitään syytinkipaikkoja. Saari toteaa Pohjalaisessa, että keskustan vaalivoiton on oltava selvä, jotta puolue pääsee hallitukseen. Muussa tapauksessa joudutaan hänen mielestään miettimään, mitä pitää tehdä.

Vaalityöstä tänään tavoitettu Saari korosti, että miettimiseen ei kuulu puoluejohdon erottaminen vaan kyse on politiikan miettimisestä yleensä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.