8 hiustyyliä saavat sinut näyttämään solakammalta

Kuka tahansa voi korostaa kasvojensa parhaita puolia ja pudottaa muutaman kilon – yksinomaan oikean hiustyylin avulla.

Jokainen nainen tietää takuulla, että uusi hiustyyli tekee ihmeitä. Katso 10 erilaista kampausta, jotka luovat sinusta hetkessä hoikemman kuvan.

Tähtien hiustyyleistä voi takuulla ottaa mallia!

1. Raidat

Raidat piristävät ilmettä. Ne myös hoikistavat, etenkin silloin kun raidat ovat hieman vaaleammat päältä kuin latvasta.

2. Kasvoja syleilevä leikkaus

Näyttelijä Eva Mendez on kuvankaunis ja ei hän tarvitse mitään kikkoja hoikan ulkomuotonsa vuoksi. Hänen hiustyylistään voi kuitenkin ottaa mallia, sillä hieman rikotut, kasvoja kehystävät pitkät hiukset luovat heti hoikemman ulkomuodon.

3. Löysä ponnari

Laulaja Jennifer Lopezilla on ihanan pitkät hiukset. Tämä kaunotar tietää, että löysä poninhäntä ja muutaman hiussortuvan jättäminen kasvoille on hyvä yhdistelmä.

4. Hillityt laineet

Ihanat loivat laineet hiukset onnistuvat hoikistamaan kasvoja tehokkaasti. Kannattaa kuitenkin varoa liian suuria ja aivan pään päältä lähteviä kiharoita. Nicolen kampaus on muutoinkin hyvin kokeilemisen arvoinen.

5. Otsatukka

Lomapainajainen-elokuvaa tähdittäneen Bella Thornen kampaus toimii erinomaisesti, jos haluaa viedä huomiota pois kasvojen pyöreydestä. Liian tasainen otsatukka ei hoikista kasvoja, mutta Thornella nähtävä kauempaa loitoneva otsatukka taas hoikistaa.

6. Rikottu polkkatukka

Näyttelijä Julienne Hough suosii hieman lyhyempää hiusmallia. Hänellä on usein kasvoja hoikistava epäsymmetrinen polkkatukka.

7. Selkeä sivujakaus

Näyttelijä Kerry Washingtonilla ei useinkaan nähdä keskijakausta. Sivujakaus luo sellaisen illuusion, että kasvojenpiirteet eivät näytä niin pyöreiltä.

8. Pitkät hiukset

Megan Foxilla on kadehdittavan pitkät hiukset ja kaikki, jotka haluavat hiustyylinsä hoikentavan, kannattaa kasvattaa hiuksensa pitkiksi.

Lue myös:

    Uusimmat