Mainos

70-vuotiaalla naisella kyseenalainen tapa hoitaa ihoaan: "Useimmat ihmiset järkyttyvät kuullessaan ikäni"

Seitsemänkymppistä seksuaaliterapeuttia ja elämäntapavalmentajaa luullaan usein ikäistään nuoremmaksi. Nuorekkaiden kasvojen salaisuus löytyy naisen mukaan virtsasta, jota hän levittää kasvoilleen säännöllisesti.

Nuorekas Stella Ralfini tutustui tähän erikoiseen kauneudenhoitorutiiniin Intiassa, jossa naiselle puhkesi ihottuma. Häntä neuvottiin kokeilemaan vaivaan helposti saatavilla olevaa virtsaa, joka tehosi vaivaan yllättävän tehokkaasti.

– Kerroin asiasta lääkärille ja hän sanoi tämän olevan asia, jota voisin kokeilla. Tuloksia syntyi viikossa, eikä minulla ole ollut sen jälkeen näppylääkään, mutta minä myös pidän todella hyvää huolta ihostani, Raflin kertoo.

Tuloksista vaikuttunut nainen kannustaa nyt omia asiakkaitaan kokeilemaan tätä astetta erikoisempaa kikkaa iho-ongelmien hoitoon.

Pieni määrä kolme kertaa viikossa riittää pitämään ihon kunnossa

Huhtikuussa naiselle diagnosoitiin ihosyöpä, jonka jälkeen nainen on ryhtynyt levittämään virtsaa kasvoihinsa entistäkin tunnollisemmin. Nainen uskoo, että tämä kauneusrutiini näyttelee suurta roolia myös syövästä parantumisen kannalta.

Tämä ei suinkaan ole naisen ainoa outoja mielleyhtymiä herättävä kauneusrutiini, sillä ennen oman virtsansa löytämistä nainen luotti kasvojenhoitorutiineissaan spermaan. Kokeilujen myötä hän on kuitenkin todennut virtsan olevan näistä kahdesta se toimivampi vaihtoehto.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Virtsa on yksi parhaista lääkkeistä. Ihmiset ajattelevat sen olevan jotain likaista, mutta sitä se ei ole. Se on sinun omaa DNA:si, ja se on asia, joka tekee siitä niin tehokasta, Raflini kertoo.

– Kun se tulee ulos sinusta raikkaana eikä haise, voit käyttää sitä lääkkeenä ekseemaan, ihottumaan, psoriaasikseen, näppylöihin, mihin tahansa iho-ongelmaan. Se toimii useimmissa tapauksissa.

Raflini kertoo levittävänsä pienen määrän virtsaa kasvoilleen kolme kertaa viikossa.

"Haluan olla inspiroivampi ja hullumpi kuin koskaan ennen"

Itseään ikäistään nuoremmaksi tituleeraava Ralfin etsii paraikaa itselleen sielunkumppania, joka hyväksyisi kaikki hänen oudot tapansa. Vielä ei ole tärpännyt, sillä 70-vuotiasta naista etsivät miehet ovat Ralfinin mukaan kortilla.

– En ole löytänyt sielunkumppaniani. Olen panostanut liikaa työhöni. Olen nainen, joka huolehtii itsestään. Minusta tuntuu, että minulla on paljon annettavaa, nainen toteaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tiedostan, että useimmat ihmiset järkyttyvät kuullessaan ikäni, nainen lisää ja paljastaa usein valehtelevan omasta iästään.

Vaikka Rafling toivookin löytävänsä rinnalleen miehen, hän ei aio jäädä odottelemaan jotain, jota ei välttämättä koskaan tule. Hänen täytyy elää nyt, kun siihen on vielä mahdollisuus.

– Haluan olla inspiroivampi ja hullumpi kuin koskaan ennen, koska kello tikittää ja olen saanut varoitukseni.

Lähitulevaisuudessa nainen aikoo toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja muuttaa Floridaan, josta mahdollinen sielunkumppani saattaa hyvinkin löytyä. 

Lähde: Metro 

***

0:56

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.