Mies, osaatko koskettaa oikein? Tätä nainen haluaa

Tutkijat kysyivät yli tuhannelta naiselta, mitä he haluavat sängyssä.

Mitä nainen haluaa sängyssä? Siitä ottivat alkuvuodesta selvää Indianan yliopiston tutkijat, jotka kyselivät yli tuhannelta naiselta heidän mieltymyksiään petipuuhiin liittyen.

Tutkijat eivät kainostelleet: He kyselivät liikkeestä, rytmistä ja siitä, mistä ja miten naista tulisi kosketella. Tulosten perusteella luotiin Omgyes-sivusto – oikea tietopankki naisten nautinnosta kiinnostuneille.

Tutkimustuloksista erottui yksi selvä asia: klitorista ei kannata unohtaa, jos haluaa saada naisen nauttimaan.

1. Kosketa huppua, älä itse klitorista...

Naisen klitoris voi olla toisinaan niin herkkä, että sen suora koskettaminen voi jopa sattua. Tämän vuoksi 67 prosenttia naisista pitää tekniikasta, jota tutkijat kutsuvat kerrostamiseksi. Se tarkoittaa klitoriksen stimuloimista sitä peittävän hupun kautta. 

2. ... Tai kosketa vain

Kohta 1 ei tarkoita sitä, etteikö nainen koskaan haluaisi klitorista kosketeltavan. Naiset voivat haluta erityyppistä stimulaatiota kiihottumisen eri vaiheissa. Tutkijoiden mukaan kaksi kolmasosaa naisista nauttii suorasta stimulaatiosta klitorikseen jossain vaiheessa seksiä.

3. Piirrä pieniä ympyröitä klitorikseen

Yksi suosituimmista peliliikkeistä on "ympyrä". Kolme neljäsosaa naisista rakastaa sitä, kun piirtelet sormellasi tai kielelläsi ympyröitä hänen klitoriksellaan.

Tähän on monia tapoja. Voit käyttää yhtä tai kahta sormea ja piirrellä ympyröitä klitoriksen yläpuolelle tai huppuun, klitoriksen sivuille tai suoraan klitorikseen.

4. Kiusaa klitorista

70 prosenttia naisista kertoi pitävänsä  tekniikasta, jossa kosketellaan klitorista läheltä – piirellään vaikka niitä ympyröitä – ja vain satunnaisesti kosketetaan suoraan klitorista.

Joka kerta, kun kosketat klitorista suoraan, tuot naisen lähemmäs ja lähemmäs orgasmia.

5. Anna ylimääräistä huomiota toiselle puolelle klitorista

40 prosenttia naisista himoitsi ylimääräistä huomiota klitoriksen toiselle puolelle. Se tarkoittaa hieman voimakkaampaa painallusta tai vaikka hidastelua tietyssä kohdassa piirtäessäsi pieniä ympyröitä. Naisten mielipide siitä, kumpi puoli ekstrahuomiota kaipasi, vaihteli. Kokeile siis antaa ylimääräistä huomiota kummallekin puolelle, selvittääksesi, kumman huomioiminen kiihottaa naista enemmän.

6. Pidä yllä tasaista tahtia ja painetta

65 prosentille naisista liikkeen tasaisuus on avain onneen. Olipa kyseessä millainen stimulaatio tahansa, suullinen, käsipeli tai vibraattori, pitäydy tasaisessa liikkeessä ja paineessa, jotta naisellasi on aikaa päästä huipulle.

7. Tai sekoita pakkaa

Tasaisuus on mahtavaa, mutta pieni yllätys silloin tällöin toimii myös. 70 prosenttia naisista sanoi pitävänsä tekniikoiden vaihtelusta. 

Vaihtele vaikka ympyröiden ja edestakaisin-liikkeen välillä, kun hyväilet häntä sormin.

8. Kosketa klitorista seksin aikana

72,6 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista kertoi tarvitsevansa yhdynnän aikana klitoriksen stimulaatiota orgasmin saadakseen tai saadakseen parempia orgasmeja.

Video: Miten parisuhdetta piristetään – ja pettämistä ehkäistään?

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja