"Järisyttäviä orgasmeja" antava seksiväline villitsi myös suomalaisnaiset – tähän toiminta perustuu: "Ominaisuus tuntuu olevan erittäin nautinnollinen ja tehokas"

Netissä mainetta niittänyt seksilelu on valloittanut myös suomalaisnaiset.

"Paras asia sitten viipaloidun leivän". "Lähettäkää apua, jos en lähde sängystäni enää koskaan". "Tämän tekijöille pitäisi antaa Nobelin rauhanpalkinto".

Satisfyer Pro -tuote on kohahduttanut naisia netissä jo vuosia; moni mainostaa saavansa sillä "järisyttävän orgasmin". 

"Apua, ehkä taju lähtee..."

Nyt suosiota kerännyt seksilelu on valloittanut myös suomalaisnaiset: Satisfyer Pro -seksileluja hehkutetaan esimerkiksi Facebookin suljetuissa ryhmissä.

– Toimii mulle, saan aina, kehuu puolestaan nimimerkki katja39 Suomi24-palstan keskustelussa.

– On niin ihana, ettei millään malttaisi lopettaa. Pakko pitää välillä välipäiviä, kun on p**ppi hellänä, nimetön keskustelija toteaa Vauva.fissä.

–  Apua, ehkä taju lähtee, jos tästä vielä kovempia orgasmeja voi saada, kuvailee laitteen ostanut asiakas.

– Uskomaton. Peittoaa kaikki tähänastiset vibrat. Ikinä saanut tälläisiä orgasmeja, toinen sanoo.

Ylivoimainen ykkönen myynneissä

Satisfyer Pro 2:ta on Catty's Party -kaupan toimitusjohtajan mukaan Suomessa jo kymmeniä tuhansia.

– Ylivoimainen ykkönen jo lähes kaksi vuotta! Satisfyer Pro 2 -tuotteet ovat todella suosittuja, uuden ajan teknologiaa, toimitusjohtaja Tarina Vauhkonen kertoo.

– Pelkästään meillä tuote-esittelyissä kotikutsuilla ja verkkokaupassa (on myyty) yli 500 kappaletta tämän vuoden puolella. Seksileluala on nykyisin varmasti maailman innovatiivisin sekä kekseliäin kehittämään uusia ja jännittäviä tuotteita. Uusia innovaatioita syntyy lähes päivittäin.

"Seksilelut tuovat arkeen hauskuutta"

Satisfyer Prota ostavat kaikenikäiset naiset. 

– Seksilelut tuovat arkeen hauskuutta, nautintoa ja vaihtelua. Masturboidessa saa itse valita, millaista nautintoa saa, fantasioida ja toteuttaa omia toiveitaan, Vauhkonen kuvaa.

– Seksilelut tuovat toki vaihtelua myös esileikkiin ja itse yhdyntään. Parisuhteessa elävät naiset pitävät erityisesti sellaisista leluista, joilla voi stimuloida klitorista myös yhdynnän aikana.

Imevien klitoriskiihottimien myynti on kasvanut

Myös Kaalimato.comissa Satisfyer Pro 2 -tuotteet ovat suosittuja, ja samantyylisten tuotteiden myynti on kasvussa.

– Seksivälineestä tekee suositun sen hyvä hinta-laatusuhde. Toimivuus, sopiva hinta, vesitiiviys, materiaali, moottorin ominaisuudet ja sen tehokkuus, hiljainen ääni ja ladattavuus lisäävät seksivälineen suosiota, seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja Annukka Lavikainen kuvaa.

Satisfyer-tuotteet elävät netissä jo omaa elämäänsä. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Myös muiden asiakkaiden kommentit tuotteesta ovat tärkeitä. Netissä muutamat ovat valitelleet Satisfyer Pron akunkestosta, mutta muut kommentit ovat luoneet laitteelle jo legendaarista lähentelevän maineen. 

Samanlaiseksi ilmiöksi nousi Sinkkuelämää-sarjassa esiintynyt pupuvibraattori, jota naiset ryntäsivät hamstraamaan sen jälkeen, kun sarjan Charlotte jäi leluun koukkuun.

Pupuvibraattori nousi suosioon Sinkkuelämää-sarjan myötä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Toiminta perustuu klitorista imevään ominaisuuteen

Satisfyer Pro -tuotteiden toiminta perustuu klitorista imevään ominaisuuteen. Samantapaisia tuotteita on markkinoilla muitakin.

– Tämä ominaisuus tuntuu olevan naisten mielestä erittäin nautinnollinen ja tehokas juuri orgasmin saavuttamiseen, Lavikainen sanoo.

Tuotteessa suppiloon muodostuva alipaine saa klitorista ympäröivän alueen nousemaan ulospäin. Hyvä verenkierto tehostaa kiihottumista.

– Perinteiset klitoriskiihottimet perustuvat värinään, eikä niiden stimuloiva vaikutus ulotu usein niin syvälle kuin imevän kiihottimen. Myös verenvirtauksen lisääntyminen klitoriksen alueella jää pois, tai ainakin pienemmäksi. Imevissä klitoriskiihottimissa on myös sykäyksittäistä liikettä, joka perinteisistä, värisevistä klitoriskiihottimista puuttuu.

Laitteen käytössä tulisi pitää taukoa

Klitorista voi periaatteessa stimuloida "liikaa", sillä se voi hetkellisesti turtua voimakkaasta värinästä tai imusta.

– Imeviä klitoriskiihottimia käytettäessä laitteen käytössä tulisi pitää taukoa noin 15 minuutin käytön jälkeen, jotta veri pääsee virtaamaan normaalisti klitoriksen alueella. Klitorista voi stimuloida seksivälineellä sillä tavalla kuin itsestä tuntuu hyvältä, Lavikainen sanoo.

– Seksivälineet eivät voi viedä hohtoa muusta seksistä. Päinvastoin, ne usein vain rikastuttavat ja tuovat lisää nautintoa kaikenlaiseen seksiin.

Seksivälineiden toimivuus yksilöllistä

Loistavista arvioista huolimatta tuote voi olla joillekin pettymys. Kaikkien seksivälineiden toimivuus on yksilöllistä.

– Kun toinen tarvitsee voimakkaimman laitteen säädön nautinnon kokemiseen, voi toiselle riittää matalin teho, hän sanoo.

– Samoin, kun toinen nainen löytää laitteen kanssa "yhteisen sävelen" heti, voi joku toinen tarvita muutamia käyttökertoja oppiakseen orgasmin saavuttamisen laitteen kanssa. Imevät klitoriskiihottimet toimivat parhaiten liukuvoiteen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat