6 syytä, miksi pienempään penikseen kannattaa olla tyytyväinen

Koolla ei ole niin paljon väliä kuin kenties kuvittelet.

Moni mies tuntee epävarmuutta peniksensä koosta, vaikka kyselyt paljastavat, että harva nainen siitä murehtii. Muscle and Fitness -sivusto selvitti seksikouluttaja Barbara Carrellasin avulla, miksi pienempikin penis toimittaa kyllä tehtävänsä.

1. Osut kaikkiin tärkeisiin kohtiin

Syytä sille, miksi yleisen käsityksen mukaan isompi on parempi, voi vain miettiä. Naisen pääasiallinen nautinnon lähde, klitoris, sijaitsee nimittäin joka tapauksessa emättimen ulkopuolella ja g-pistekään ei ole kovin syvällä sen sisässä. Eli vaikka peniksesi olisi pienemmän puoleinen, voit silti tuottaa naiselle nautintoa.

– Arviolta 75 prosenttia naisista ei saa orgasmia yhdynnästä pelkästään – olipa penis kuinka iso hyvänsä, Carrellas selittää.

Tämän vuoksi asiantuntija kehottaakin ihmisiä laajentamaan käsitystä seksistä yhdynnän ulkopuolelle. Testaa suulliset taitosi, kokeile seksivälineitä ja eroottista hierontaa, puhu tuhmia ja ole ennen kaikkea antelias sängyssä, hän vinkkaa.

2. Hän ei ole niin syvä

Keskivertonaisen vagina on noin 7,6–12,7 senttimetriä syvä, kun keskivertopeniksellä pituutta on 13 senttimetriä. Vaikka sinun peniksesi olisi siis pienempikin, se ei estä sinua antamasta naisellesi täyttä kokemusta. Jos naisella on herkkä kohdunkaula, pienempi penis voi olla helpotuskin.

3. Pahempiakin asioita on olemassa

Mies, joka ei osaa suudella. Mies, joka ei välitä naisen nautinnosta. Jos nainen on tapaillut tällaisia tyyppejä, hän kyllä tietää, että seksuaalinen anteliaisuus ja seksitaidot voittavat peniksen koon mennen tullen. Carrellasin mukaan naiset arvostavat anteliasta, eroottisesti tietäväistä miestä.

– Tärkein seksuaalinen elimesi on aivosi. Käytä niitä kysäksesi, mistä hän pitää, ennen kuin rakastelette ja rakastelun aikana. Älä oleta, että nykyinen kumppanisi pitää seksistä samalla tavalla kuin edellinen kumppanisi. Hän ei ehkä nauti samasta asiasta edes tänä iltana kuin mistä nautti vielä eilen, Carrellas sanoo.

Jos kommunikoitte avoimesti ja tuotat hänelle nautintoa, hän ei välitä peniksesi koosta.

4. Isompi ei aina ole parempi

Mitkään tutkimustulokset eivät todista, että naiset saisivat enemmän tyydytystä nimenomaan hyvin varustetuilta miehiltä.  Se johtunee siitä, etteivät kaikki ison peniksen omaavat miehet tiedä lainkaan, mitä tehdä sillä. Peniksen kokoa ei voi muuttaa, mutta taitojaan voi kehittää. Jos olet epävarma kyvystäsi tuottaa hänelle orgasmi, kokeile erilaisia asentoja ja harkitse tuovasi seksilelut mukaan leikkiin.

– Kysy häneltä, haluaisiko hän käyttää niitä. Jotkut naiset kokevat olonsa kiusaantuneeksi pyytäessään kumppaniaan käyttämään vibraattoria tai dildoa, vaikka he saattavat käyttää niitä masturboidessaan, Carrellas huomauttaa.

5. Jotkut naiset pitävät pienemmästä

Vaikka luulisitkin, että kaikki naiset kaipaavat petiinsä miestä, jonka peniksen koko ylittää keskivertomitat, asia ei ole näin. Toki osa naisista haluaa mieluummin ison peniksen, mutta on myös naisia, joiden mielestä iso varustus on huono juttu – esimerkiksi siitä syystä, että se tuottaa kipua tai epämukavuutta seksin aikana. Carrellasin mukaan pitkä penis voi aiheuttaa liikaa painetta herkälle kohdunkaulalle, ja myös paksu penis voi aiheuttaa kipua. On myös eräs toinen syy, miksi moni nainen suosii mieluummin pienempää penistä.

– On helpompi antaa mahtavaa suuseksiä pienemmälle penikselle. 

6. Parisuhde on muutakin kuin seksiä

Jos etsit vain hetken huumaa, tämä ei päde sinuun, mutta jos haluat parisuhteen, kannattaa käyttää hetki sen asian sisäistämiseen, että parisuhde todellakin on muutakin kuin seksiä. Carrellas ohjeistaa, että huomio kannattaisi ennemmin kiinnittää siihen, että kasvattaa parisuhdetaitojaan – ei penistään.


***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja