43-vuotiaana äidiksi tullut Susanna Indrén toivoo lisää lapsia

Suosittu näyttelijätär nauttii äitiydestä vanhemmalla iällä ja toivookin saavansa pienelle Urho-pojalle leikkikaverin lähitulevaisuudessa.

Suositussa Salatut elämät –sarjassa Jaana Niemistä näytellyt Susanna Indrén on totutellut viime syksystä lähtien taas äidin rooliin 18 vuoden tauon jälkeen.

Näyttelijätär sai miehensä Tomi Kannon kanssa Urho-pojan syyskuussa 2009. Pienokainen oli kauan odotettu, sillä Indrén sai vuotta aiemmin keskenmenon, joka jätti sieluun arven.

– Kyllä tämä äitiys on tuntunut aivan ihanalta. Olemme kumpikin niin onnellisia Urhosta, että emme voi iltaisin mitään muuta kuin päivitellä, kuinka ihmeellistä tämä onni nyt on ja kuinka ihana lapsi Urho on, näyttelijätär kertoo onnellisena Viihdeuutisille.

Vajaan yhdeksän kuukauden Urho-poika on äitinsä mukaan varsinainen persoona. Ulkonäöllisesti poika on kuin ilmetty isänsä, mutta luonteen puolesta on temperamenttisempaa sorttia.

– En voi ymmärtää, että kuinka kahdesta näin rauhallisesta vanhemmasta voi tulla noin temperamenttinen lapsi. Hän on myös hirveän huumorintajuinen lapsi. Urho on myös varsin vauhdikas kaveri, joka on kontannut jo pitkään ja vauhti on ollut melkoista. Nyt hän osaa jo seistä ilman tukea ja harjoittelee kävelemistä. Millaistakohan meno on sitten, kun hän oppii kävelemään.

Urholle sisaruksia

Lapsen on tunnetusti kerrottu vahvistavan hyvää parisuhdetta ja tuovan siihen lisää syvyyttä. Indrén allekirjoittaa sanonnan.

– Tomin ja minun rakkaus on vain vahvistunut Urhon myötä. Tomi on isyydestä aivan sekaisin, sillä olihan hänkin jo 37-vuotias saadessaan esikoisensa.

Kihloissa oleva pariskunta toivookin saavansa Urholle sisaruksia.

– Kyllä meillä toiveissa on toinen lapsi. Olisihan se hienoa, nöyränä odotamme ja toivomme.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat