40 vuotta täyttävä räppäri Uniikki haaveilee perheestä ja lapsista: "Biologinen kello tässä tikittää"

1:28
Uniikki ja hänen enonsa Ben Zyskowicz ovat selättäneet paniikkihäiriön kumpikin omalla tavallaan. – Ajattelin, että jos delaan, niin antaa mennä vaan.

Suosittu muusikko Uniikki kertoo perheenperustamis haaveistaan.

40 vuotta täyttävä räppäri Dan ”Uniikki” Tolppanen kertoi Nelosen farmi-ohjelman lehdistötilaisuuden yhteydessä olevansa sinkkumies, joka on valmis uudelle rakkaudelle. Koronapandemian aikaan treffailuelämälle ja uusien ihmisten näkemiselle ei ole ollut juuri mahdollisuutta.  

– Se on kyllä tällä hetkellä valitettavasti aika pausella, kuten muukin elämä. Itse haluaisin nähdä livenä ja ei ole nähnyt ketään. Toivotaan, että sekin aktivoituu tässä samalla kuin maailma aukeaa, mies kertoo.

Tolppanen on ollut aiemmin pitkissä seurustelusuhteissa. Tulevaisuudessa hän toivoisi parisuhdetta, jossa voisi myös perustaa perheen.

–Tänä vuonna tulee 40 vuotta täyteen niin kyllä jonkinlainen biologinen kello tässä tikittää. Haaveilen perheestä ja lapsista. Miehellä se ikä ei silleen vaikuta samalla tavalla. Ei ole niin kiire, mies kuvailee.

Pandemia-ajana hän on käyttänyt pääasiassa uuden musiikin tekoon. Tolppasen ja laulaja TuulinEhjää-yhteiskappale on ollut menestys. Mies aikoo tiputella uusia biisejä pitkin kevättä.

Kertoo avoimesti mielenterveysongelmistaan

Joulukuussa mies julkaisi Uniikki elämä -nimisen elämäkertakirjan, jossa hän puhui muun muassa avoimesti mielenterveysongelmistaan.

Lukijoiden palaute on lämmittänyt mieltä.

– Saa merkitystä elämään, kun pystyy toimimaan niin monen ihmisen tukipilarina, vaikka ei tunneta. Meidän alalla sattuu nyt usein olemaan vähän ”fuck in the head” – onko se luova hulluus vai mikä, mutta kiva, että voidaan näyttää esimerkkiä jengille.

Mies nähdään myös Nelosen Farmi-ohjelman uudella kaudella kilpailijana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja