Mainos

22 lasta lukuisten eri naisten kanssa – vaimo raivoissaan miehensä "hyväntekeväisyydestä"

Tämä matematiikan professori haluaa levittää geenejään laajalle.

Kesäkuun 12. päivä The New York Post julkaisi artikkelin Ari Nagelista, 40-vuotiaasta matematiikan professorista, joka epäitsekkäästi alkoi luovuttaa spermaansa ilmaiseksi erinäisissä kaupungin miestenvessoissa. Yleensä vain purkki on vaihtanut omistajaa, mutta Nagel on toteuttanut hyväntekeväisyyttään myös perinteisin menetelmin. Siis sängyssä.

Artikkelin mukaan Nagelin sperma olikin loistava vaihtoehto lesbopareille ja sinkkunaisille, jotka haaveilivat lapsesta, mutta eivät halunneet maksaa siitä omaisuuksia spermapankille.

Nagel kertoi Postille, että hänen ansiostaan on syntynyt 22 lasta 18 eri naiselle – ja yksi vauva on vielä tulossa! Mieshän kuulostaa pyhimykseltä, vai mitä?

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei aivan. Nagelilla on nimittäin vaimo, jonka kanssa miehellä on vielä kolme lasta. Perheelleen mies ilmeisesti unohtikin kertoa hyväntekeväisyystoiminnastaan. Vaimolle asia selvisi ilmeisesti samalla kuin kaikille muillekin – The New York Postin kannesta. 

Lehden lähteen mukaan Roxanne, Nagelin vaimo 10 vuoden ajalta, on järkyttynyt eikä hänellä ollut aavistustakaan miehensä toimista.

Mies itse väittää, että vaimo kyllä tiesi miehen puuhista, mutta ei vain ollut niistä mielissään. Nagel kertoi lehdelle, että heidän suhteensa on monimutkainen, eikä vaimo tukenut puolisoaan tämän unelmassa olla yhden miehen spermapankki.

– Hän halusi aina, että olisin tavallinen, perinteinen puoliso, Nagel valittaa.

Mies myöntää kuitenkin, että vaimo on raivoissaan ja huutanut miehelleen paljon. Hän puolustelee tilannetta sillä, ettei heidän parisuhteensa ole ollut romanttinen vuosiin.

Lisää lapsia luvassa?

Mitä tulee miehen lapsiin, joitain heistä hän näkee säännöllisesti, toisia ei lainkaan. Nagelin mukaan kaikkien naisten kanssa on alunperin sovittu, ettei hän ole elatusvelvollinen, mutta siitä huolimatta viisi naisista on haastanut tämän oikeuteen ja vaatineet miestä kantamaan kortensa kekoon – onnistuneesti.

– En tiedä, kumpi on yllättävämpää: se, että viisi haastoi minut oikeuteen vai se, että 17 ei tehnyt sitä, Nagel sanoo.

Huolimatta siitä, että iso siivu miehen palkasta menee elatusmaksuihin, ei hän kadu hetkeäkään, ja on avoin uusille lapsille.

Video: Lapset kertovat, mitä isit osaavat.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.