16-vuotias painoi vain 12 kiloa – poikaansa koko elämän kaltoinkohdellut äiti joutuu oikeuteen vastaamaan teoistaan

0:45
Neljän lapsen äiti kaltoinkohteli yhtä lastaan läpi tämän elämän – haastettiin oikeuteen

Teini-ikäisen äitiä vastaan on nostettu syytteet lapsensa kaltoinkohtelusta. Sairaalaan päästyään 16-vuotias poika painoi vain hätkähdyttävät 12 kiloa.

Poliisi sai sosiaaliviranomaisilta ilmoituksen äärimmäisen aliravitusta teini-ikäisestä lapsesta viime vuoden lokakuussa. Tapaukseen liittyvät asiakirjat ovat erittäin karua luettavaa.

Raporttien mukaan Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asustava teini painoi sairaalaan mennessään vajaa 12 kiloa. Teinin kuvaillaan olleen hauras, riutunut ja silminnähden erittäin nälkäinen.

Heiveröisen pojan kylkiluut paistoivat selvästi hänen ihonsa alta, ja energianpuutteen vuoksi hänen voimansa tuskin riittivät edes raajojen ojentamiseen. Hän vain makasi voimattomana sikiöasennossa sängyssään.

Neljän lapsen äiti haastettiin oikeuteen

Lapsen laiminlyönti oli poliisin mukaan kestänyt läpi pojan pienen elämän. Poika on ollut useita kertoja sairaalassa aliravitsemuksen vuoksi. Painavimmillaan hänen painokseen on mitattu sairaalassa vain 20 kiloa hoitojakson jälkeen.

Poliisin mukaan pojan kehityksessä on viivästystä aliravitsemuksen vuoksi. Poika on nyt sairaalahoidossa.

Äidin katsotaan olevan syypää pojan hälyttävään terveydentilaan. Teinin äiti, Elisabet Estrada, 41, on vangittuna ja odottaa oikeudenkäyntiään. Hänen epäillään syyllistyneen lapsensa törkeään pahoinpitelyyn sekä lapsensa terveyden ja turvallisuuden vaarantamisesta. 

Lähteet: CNN, USA TODAY, CTV News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja