14-vuotias lapsinero hyväksyttiin kahdeksaan huippuyliopistoon – unelmoi urasta laulajana

Lapsinero hyväksyttiin kahdeksaan huippuyliopistoon, mutta unelmoi urasta laulajana ja vannoo olevansa kuin muut ikäisensä: ”tykkään pitää hauskaa” 2:11
Lapsineroksi tituleerattu Tiara unelmoi oopperalaulajan urasta.

14-vuotias kalifornialaistyttö kasvattaa etumatkaa ikätovereihinsa nähden ja seuraa veljensä jalanjälkiä.

Tiara Abraham on vain 14-vuotias, mutta hän on aloittanut jo opiskelut korkeakoulussa. Sacramentosta kotoisin oleva tyttö ei ole pelkästään älyllisesti huippulahjakas, vaan hänen laulutaitonsa etsivät veroistansa.

– Valmistuin lukiosta viime vuonna ja yritän tällä hetkellä selvittää, mihin yliopistoon haluaisin mennä, hän kertoo CNN:lle.

Tiara on jo hyväksytty kahdeksaan huippuyliopistoon Kaliforniassa, eikä hänellä ole vielä edes ajokorttia.

– Äiti kuskaa minua kaikkialle, koska en saa ajaa vielä, hän kertoo.

Vaikka lukuisat huippuyliopistot Kaliforniassa ovat tarjonneet Tiaralle opiskelupaikkaa, ovat Tiaran ammatilliset haaveet taiteen puolella. Hän haluaa laulajaksi.

– Unelmani on laulaa oopperaa ja esiintyä suurilla lavoilla, kuten Metropolitanin oopperatalolla New Yorkissa. Olen laulanut jo Carnegie Hallin konserttitalolla, hän kertoo.

Aivan kuin veljensä

Tiaran vanhemmille heidän tyttärensä erikoislahjat paljastuivat jo varhaisella iällä.

– Taisin tajuta sen silloin, kun hän oli noin neljävuotias. Silloin testasimme hänen älykkyysosamääränsä ja tajusimme, että hän on kuin veljensä Tanishq, Tiaran äitinsä Taji Abraham kertoo.

Tiaran isoveli Tanishq oli vain 14, kun hän saavutti lääketieteellisen tekniikan kandidaatin paperit Kalifornian yliopistosta.

Tiara seuraakin veljensä jalanjäljissä. Hän liittyi neljävuotiaana Mensaan ja suoritti SAT-kokeensa vain 11-vuotiaana. SAT on Yhdysvalloissa koe yliopistoon pyrkiville ei-ylioppilaille. Tiaran tulos oli parhaan viiden prosentin luokassa seitsemäsluokkalaisten keskuudessa.

Kaikesta huolimatta Tiara vannoo olevansa aivan kuin muut 14-vuotiaat.

– Kun en opiskele, surffailen netissä. Olen ihan normaali 14-vuotias ja tykkään pitää hauskaa.

Lue uusimmat lifestyle-aiheet.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat