100-vuotias Olive vinkkaa pitkän elämän salan: Vältä vieraita miehiä!

Nämä merkit kertovat, että olet liian vanha kreisibailaamaan! 0:54
KATSO MYÖS VIDEO: Näistä merkeistä tiedät olevasi liian vanha kreisibailaamaan!

Olive-rouva juhlisti tammikuussa 100-vuotissyntymäpäiväänsä. Samalla hän kertoi, miksi hän omasta mielestään on elänyt pitkän ja onnellisen elämän!

100-vuotias brittidaami Olive Westerman paljastaa New York Postin mukaan, mikä on hänen mielestään hänen kunnioitettavan pitkän ikänsä salaisuus. Hänen näkemyksensä ei ehkä miellytä niitä, jotka kaipaavat rinnalleen elämäntoveria.

– Vältä vieraille miehille puhumista, niin pärjäät oikein hyvin! Olive toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Olivella oli antaa muitakin vinkkejä elon tielle.

– Yksinkertaisesti: ole onnellinen ja tyytyväinen sitä, että olet elossa ja ota kaikki irti siitä, mitä sinulla on, hän sanoo South West News Service -sivuston haastattelussa.

Seitsemän vuotta leskenä

Vieraiden miesten välttelyyn liittyvästä vinkistään huolimatta eräs herrasmies näytti aikoinaan onnistuneesti valloittaneen Oliven sydämen. Hänen pitkäaikainen aviomiehensä Sam menehtyi seitsemän vuotta sitten. 

– Tapasimme paikallisessa kirkossa, jossa kävimme joka sunnuntai. Erään kerran messun jälkeen aloimme jutella ja välillämme oli heti sitä jotain, Olive muistelee.

– Rakastin eniten sitä, miten kiltti ja hellä hän oli. Lisäksi hän yritti aina auttaa muita.

Oliven ystävättäret kunnioittivat hänen edesmenneen aviomiehensä muistoa Oliven syntymäpäivänä antamalla hänelle lahjaksi Lindt-suklaata ja Estée Lauderin hajuveden, koska niin Sam oli tehnyt joka vuosi.

Työ lasten parissa piristää

Olive on ollut työssä käyvä äiti. Hän oli töissä paikallisella päiväkodissa. 

Rouva uskookin, että hänen elämänasenteensa on pysynyt onnellisena ja innokkaana myös siksi, että hän on ollut niin paljon lasten ympäröimänä.

– Se varmasti auttaa ihmistä pysymään sydämeltään nuorena!

100-vuotias elää hetkessä

Olive kertoo haastattelussa, että hän toivoo voivansa juhlia vielä monia syntymäpäiviään. Sillä välin hän tekee parhaansa nauttiakseen joka hetkestä.

– En oikein voi uskoa olevani 100-vuotias, mutta se tuntuu mahtavalta! hän sanoo.

Katso myös: Uskoisitko Joania 91-vuotiaaksi isoäidiksi?

Lue myös:

    Uusimmat