10 mahtavaa syytä olla sinkku

Ihmiset usein haikailevat parisuhteen perään, mutta on kuitenkin olemassa monta huikeaa syytä viettää sinkkuelämää.

Sinkkuelämä voi parhaimmillaan olla hyvin vapauttavaa ja kasvattavaa. Lue 10 mahtavaa syytä viettää railakasta sinkkuelämää.

1. Treffailu

Sinkku on vapaa deittailemaan ketä tahansa. Joskus myös parisuhteessa elävät nimittäin ihastuvat uusiin ihmisiin, mutta he eivät voi mennä näiden ihmisten kanssa treffeille. Sinkku taas voi vapaasti mennä treffeille aivan kenen kanssa vain ikinä haluaakin. He eivät nimittäin ole tilivelvollisia kenellekään.

2. Flirttailu

Jokainen tietää miten ihanalta flirttailu tuntuu. Sinkut voivatkin vapaasti flirttailla kaikille ihanille hurmureille päivän mittaan niin paljon kuin sielu sietää.

3. Enemmän vapaa-aikaa

Parisuhteessa elävät ihmiset usein voivottelevat sitä, että he eivät koskaan saa olla aivan yksikseen. Sinkuille tämä ei ole ongelma, sillä he saavat olla yksin aina kuin haluavat. He voivat myös kutsua ystäviään kylään tai riekkua kaupungilla niin kauan kuin mieli tekee. Haluatko laulaa liian monta kertaa putkeen Katy PerrynThis Is How We Do -kappaletta? Sinkku voi tehdä näin ilman mitään selittelyjä.

4. Kaverit eivät pääse unohtumaan

Parisuhde vie paljon aikaa ja joskus ystävät saattavat jäädä vähemmälle huomiolle. Sinkkuna ystävien kanssa voi viettää niin paljon aikaa kuin haluaa.

5. Kumppanin kanssa ei tarvitse riidellä

Parisuhteessa oman kumppanin kanssa tulee joskus riideltyä, mutta sinkuilla tätä ongelmaa ei ilmene.

6. Enemmän unta

Uni on äärimmäisen tärkeää hyvinvoinnille ja sinkut saavat myös nukkua niin paljon kuin haluavat, ilman että poikaystävä pakottaa katsomaan jalkapalloa tai mitään muutakaan.

7. Ihastumisen tunne

Sinkku voi ihastua uuteen ihmiseen ilman, että siitä pitäisi tuntea syyllisyyttä. Ihastuminen tuntuu ihanalta ja piristää myös päivää mukavasti.

8. Olet vapaa

Sinkku voi lähteä matkalle milloin ikinä haluaa tai tuhlata juuri tienaamansa rahat upeisiin saappaisiin. Sinkkuna on parasta juuri se, että hän ei ole tilivelvollinen kenellekään. Jos hän haluaa lähteä viikonloppuna maistelemaan upeita patonkeja Pariisiin, niin hän voi tehdä juurikin niin.

9. Voit paneutua päämääriisi

Sinkku voi tosissaan pyrkiä kohti päämääriään.

10. Rajaton määrä vaihtoehtoja

Jokainen parisuhteessa elävä on takuulla joskus haaveillut jostain toisesta henkilöstä, kuin omasta poikaystävästään. Sinkku voi iskeä miehen kuin miehen ja hän voi myös muuttaa töiden perässä vaikka Shanghaihin.

Tarvitsetko vielä lisää syitä? No, sinkkunaisen ei tarvitse selitellä sitä, jos hän vaikka haluaa esimerkiksi opetella Beyoncén  Single Ladies -musiikkivideosta kaikki tanssiliikkeet.

Haluatko lisää inspiraatiota? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Lähde: Tressugar

Lue myös:

    Uusimmat