10 asiaa, jotka edustavan naisen tulisi hankkia ennen kuin täyttää 30 vuotta

Muoti on monien mielestä ihanaa ja inspiroivaa, mutta monellakaan meistä ole varaa panostaa Birkin-laukkuun tai edes H&M:n Balmain-hysteriaan. Niille, joille muoti on osa elämää, on selvästikin olemassa omat ihannetavoitteensa.

Harpersbazaar.com-sivujen muotiasiantuntija Kerry Pierin mukaan parikymppisenä nainen vasta etsii omaa tyyliään, uraa ja rakkautta. Kun nainen täyttää 30, hänen tulisi kuitenkin jo omistaa tiettyjä tuotteita, jotta olisi edustava.

Pieri listasi kymmenen tavaraa tai asiaa, jotka jokaisen naisen ”tulisi ansaita”. Miltä nämä kuulostavat?

1. Klassiset kengät

Pidit sitten korkkareista tai kävelykengistä, tärkeintä on, että arkiset käyttökenkäsi ovat hyvin suunnitellut, monikäyttöiset ja ajattomat.

2. Puku

“Puku, joka on räätälöity sinulle, sopii työtapaamisiin, haastatteluihin ja kaikkialle, missä sinun täytyy näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta”, Pieri kirjoittaa.

3. Oma kukka

Kyseessä ei ole nyt lempikukka, vaan kukka, joka toimii omana nimikkokukkanasi, tavaramerkkinäsi.

“Miten kukaan voisi tietää, että kyseessä on järjestämäsi tapahtuma tai mitä (kukkia) sinulle pitää lähettää kiittäessä, pahoitellessa tai ilmoittaessa ”Rakastan sinua”?” Pieri kirjoittaa.

4. Kello, joka kestää koko elämän

Yksi asia, johon kirjoittajan mukaan kannattaa satsata ja säästää, on kallis kello, joka ei koskaan mene muodista. Toinen kello voikin olla sitten sellainen, jonka voit heittää pois, kun se ei ole enää niin trendikäs.

5. Oma huulipunasävy

Tietyn huulipunasävyn suosiminen kannattaa: sinun ei tarvitse pitää sitä päivittäin, mutta omintakeisella, elegantilla huulipunalla loihdit itsestäsi muistettavan.

6. Oma tuoksu

Kuten huulipunasävyn kanssa, sinun tulisi löytää myös oma tuoksusi. Vaikka et käyttäisi edes hajuvettä, etsi vartalovoide tai suihkusaippua, joka sopii sinulle.

7. Koru, jota et koskaan ota pois

Panosta koruun, josta tulee vielä jonain päivänä oikea perintökalleus.

8. Originellia taidetta, jota rakastat

Hanki kotiisi sellaista taidetta, joka tekee sinut onnelliseksi.

9. Laukku, joka ei koskaan vanhene

Investoi rahasi sellaiseen laukkuun, joka ei koskaan mene muodista. Esimerkkinä Pieri antaa Victoria Beckhamin malliston asusteet.

10. Talvitakki

Neutraalin sävyinen luksustakki kestää käytössä vuosia.

Katso myös pukeutumisvinkki:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja