Teksti vaimon 30-vuotiskakussa hämmensi: Johnilta kesti hetki hoksata, miksei kakussa lukenut sitä, mitä piti

Kieltomerkkeihin rakastunut 3-vuotias halusi "tupakointi kielletty" -synttärikakun 0:35 Kieltomerkkeihin rakastunut 3-vuotias halusi "tupakointi kielletty" -synttärikakun
KATSO MYÖS: Kieltomerkkeihin rakastunut 3-vuotias halusi erikoisen syntymäpäiväkakun.

Vaimon 30-vuotissyntymäpäiväkakussa oli omituinen teksti. 

Yhdysvaltojen Uudessa-Englannissa asuva pariskunta sai makoisat naurut tajuttuaan, mistä väärinkäsitys syntymäpäiväkakussa johtui.

Aviomies John Ellis jakoi Redditissä kuvan Chanda-vaimonsa kakusta. Kauniisti koristeltu, pastellisävyinen kakku oli muuten kaikin puolin näyttävä ja upea ilmestys, mutta sen päällä luki hämmentävästi "Hinty".

– Juhlat olivat kahdelta, ja juuri, kun ihmiset alkoivat ilmestyä paikalle, vaimoni kysyi, olinko muistanut hakea kakun, ja minun piti juosta ulos ovesta nopeasti, hakea se ja kiirehtiä pois sen kanssa, joten en tarkastanut sitä liikkeessä, John kertoi Today-sivuston haastattelussa.

Pariskunta kertoo ostaneensa kakun paikallisesta liikkeestä Massachusettsin Tewskburysta. 

Kiireessä John kertoo repineensä kakun päältä lomakkeen pois ja jättäneensä sen autoon. Kukaan ei katsonut itse kakkua, ennen kuin vaimo itse avasi kakkulaatikon vieraiden edessä.

– Minä oikeasti käsittelin asiaa hetken. Ihmettelin, mitä siinä lukee. Jollain Hinty-nimisellä täytyy olla kakku, jossa lukee Thirty [suom. kolmekymmentä], Chanda kertoo ajatelleensa. 

Paina kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta nähdäksesi väärinkäsityksen syyn.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mistä outo teksti johtui?

Kaikki nauroivat kakulle, kunnes John tajusi, mitä luultavasti oli tapahtunut, ja kiirehti hakemaan kakun tilauslomakkeen autosta. 

Lomakkeesta paljastuikin syy kakun tekstiin. Johnin epäselvä tapa kirjoittaa "thirty" kaunolla koitui kakun kohtaloksi, sillä lomakkeessa vaikuttaa lukevan thirtyn sijaan "hinty". Katso yllä olevasta julkaisusta, miltä Johnin käsiala näytti.

Vaikka joku leipomon työntekijöistä oli kuunnellut Johnin ohjeet kakusta, toisen henkilön on täytynyt toteuttaa itse koristelu Johnin lomakkeeseen kirjoittamien ohjeiden pohjalta. Lopputulos on historiaa, ja kymmenet tuhannet ihmiset ovat naureskelleet tapaukselle Redditissä. Somesuosion innoittamana pariskunta aikoo tehdä Hinty-kakusta jokavuotisen tradition. 

Katso myös: Kynttilä, omena, tietokone... Arvaatko, mikä näistä on oikeasti kakku?

Arvaatko, mikä näistä on kakkua? 1:56
Turkkilainen kakkutaiteilija hämmentää katsojia taidoillaan. Ersin Gunduz, 33, luo leivonnaisia, jotka vaikuttavat esineiltä.

Lähde: Today

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!