Näinkö pillimehun pilliä kuuluukin käyttää?

Kaupan appelsiinimehut testissä: Mikä mehu sai raadilta ylistävät arviot? 6:15 Kaupan appelsiinimehut testissä: Mikä mehu sai raadilta ylistävät arviot?
KATSO MYÖS: Kaupan appelsiinitäysmehut testissä! Mikä mehu sai raadilta ylistävät arviot?

Onko pillin tarkoitus sittenkin sujahtaa mehuun ylösalaisin? Selvitimme.

Pillimehun juomisen luulisi olevan yksinkertaista, vaan ei. Oletko koskaan pohtinut, miten mehutetran pilliä on tarkoitus käyttää? Tästäkin aiheesta on saatu someväittely aikaiseksi. 

New York Post uutisoi jo 2022, että pilliä voi joidenkin lähteiden mukaan käyttää myös "väärin päin". Näin tetran pohjalta saisi imettyä jokaisen mehupisaran. Delish-sivuston mukaan niksi aiheutti äläkkää netissä, ja kiistanalaista kikkaa olisikin syytä miettiä lisää.

Päätimme selvittää, onko pilliä todella tarkoitus käyttää "ylösalaisin".

"Eittämättä mielenkiintoinen tapa..."

– Artikkelissa esitetty vaihtoehto on toki mahdollinen ja eittämättä mielenkiintoinen tapa käyttää pilliä, Mehukatin tuotepäällikkö Joonas Toivonen kommentoi.

Mehuissa pillin pitkän osan kärki kuitenkin on terävämpi. Sen vinosti leikattu osa on tarkoitettu reiän puhkaisemiseen pillille.

– Lähtökohtaisesti pilli on siis suunniteltu käytettäväksi suomalaisille kuluttajille tutummalla "perinteisellä" tavalla, jossa pitkä osa laitetaan pakkauksen sisään ja lyhyempi taitos jää ulkopuolelle.

Katso myös: Jere testasi hitiksi nousseen sitruunamehukikan – lopputulos yllätti: "Mitä ihmettä?"

Jere testasi hitiksi nousseen sitruunakikan – lopputulos yllätti 2:07
Saako sitruunasta oikeasti puristettua mehua ulos näin helposti?

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!