Stephenin ohjeet olivat hyvin yksinkertaiset – kakkutilaus meni silti hulvattomalla tavalla päin mäntyä

kakku_etu
Amerikkalaismiehen yksinkertainen kakkutilaus ei onnistunut odotusten mukaisesti. Kuvituskuva. Shutterstock

Yhdysvaltalaismies tilasi Costco-myymäläketjusta kakun, mutta tilaus tulkittiin hieman turhan kirjaimellisesti.

Kun yhdysvaltalainen Stephen Walker teki kakkutilauksen paikalliseen Costco-myymälään, hän tuskin osasi varautua siihen, mitä tulisi saamaan.

– Costco antaa tarkalleen kaiken, mitä et tiennyt tarvitsevasi, Walker nauroi Reddit-sivustolle julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

Kuvista selviää, että Walker oli tilannut yksinkertaisen valkoisen levykakun ilman tekstejä tai kuvioita. Tilauslappuun Walker oli kirjoittanut neuvoksi katsoa vielä lisäohjeita tilauslapun toiselta puolelta.

Toisessa kuvassa onkin kuva Walkerin punaisella ja mustalla tussilla piirtämästä mallikakusta. Walker oli vielä kirjoittanut, että "ei kirjoitusta/ei kuvioita" ja "ainoa pyyntö punainen kuorrute reunoille ylös/alas", kuten hän oli kuvaan piirtänytkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Käytin mustaa kynää piirtäkseni nopean hahmotelman siitä, miltä ajattelin kakun näyttävän, Walker kertoo Today-sivuston haastattelussa.

Walker merkitsi tyttärensä punaisella tussilla kohdat, joihin hän toivoi punaista kuorrutetta.

– Ajattelin, että "minulla on ohjeet ja pieni piirros tässä. Sitä ei voi mokata. Vai mitä?", mies nauraa.

Costcon kakkutaitelija tulkitsi Walkerin ohjeita kuitenkin omalla tavallaan. Hän todella kopioi miehen piirustuksen täysin, mutta kuvioksi valmiin kakun päälle. Jopa Walkerin mustalla kynällä merkitsemät kohdat olivat kakun päällä mustia, punaiset punaisia.

Kakku oli tarkoitettu Walkerin tyttären syntymäpäiväkakuksi. Walkerin vaimon hoitaessa isoimmat hommat otti isä tehtäväkseen hoitaa kakun kolme vuotta täyttäneen lapsensa juhliin. Walkerille leipurin moka ei ollut kummoinenkaan ongelma. Hän oli jo ostanut punaisen koristeen koristelemattoman kakun päälle laitettavaksi, joten hän vain raaputti kakkutaiteilijan taideteoksen pois kakun päältä ja korvasi sen koristeellaan.

Herätti hilpeyttä Redditissä

Kakkutilaus on herättänyt suurta hilpeyttä Redditissä, jossa Walkerin julkaisua on "upvotattu" yli 110 000 kertaa.

– Tämä on TLDR-lopputulos, kommentoi yksi.

TLDR tarkoittaa TL;DR eli too long; didn't read, jolla viitataan siihen, että lukija ei ole jaksanut lukea alkuperäistä julkaisua kokonaan, mutta kommentoi sitä silti. Kenties leipurikin hyppäsi ohjeiden sijaan suoraan Walkerin piirtämään kuvaan?

– Mietin, olisivatkohan he ymmärtäneet sen, jos et olisi sisällyttänyt tuota piirustusta, pohti eräs.

– Tehtävä epäonnistui menestyksekkäästi, julisti toinen.

Moni ihaili, kuinka taitavasti Walkerin piirustus oli värisävyjä ja virheellistä perspektiiviä myöten saatu kakkuun, vaikkei se ollutkaan lainkaan sitä, mitä tilattiin.

Katso myös: Näin Huomenta Suomen juontajat onnistuivat kakun leipomisessa

Katso hauska video: Näin Niinalta ja Lorelta syntyy Minna Canthin kakku 8:03
Niina ja Lore leipoivat Minna Canthin kakun. Katso videolta, miten se onnistui!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!