Leipuri ymmärsi kakkutilauksen huvittavalla tavalla väärin – teki epätoivoisen korjausliikkeen viime hetkillä

Arvaatko, mikä näistä on kakkua? 1:56 Arvaatko, mikä näistä on kakkua?
KATSO MYÖS: Arvaatko, mikä näistä on kakku?

Leipuri ymmärsi asiakkaan toiveen hupaisalla tavalla väärin, mutta ehti tehdä epätoivoisen korjaustoimenpiteen juuri ennen kakun toimittamista.

Brianna Romero kertoi TikTok-videollaan hiljattain pieleen menneestä kakkutilauksesta. Texasin El Pasossa asuva osatoiminen leipuri kertoi videollaan "pahimmasta painajaisestaan". 12,3 miljoonaa katselukertaa keränneestä hittivideosta uutisoi Today.

Videolla Romero kertoo kakkukömmähdyksestään, mutta videolla tehty kakku ei ole se, mistä leipuri puhuu.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Romero kertoo videolla asiakkaan lähettäneen yksityisviestin ja pyytäneen Romeroa valmistamaan emo-teemaisen kakun. Mustan kuorrutuksen tekemisen haltuun ottanut Romero suostui ja kertoo videollaan rakastavansa emo- ja gootti-teemoja.

Kakku oli jo liki valmis, kun Romero vielä toimituspäivänä tiedusteli asiakkaalta, halusiko hän numerokynttilän kakun päälle. Asiakas pyysikin numeroa neljä, sillä kakku tuli hänen lapsenlapselleen.

Tässä vaiheessa Romero kertoo alkaneensa ihmetellä kakun emo-teemaa, mutta yritti selittää itselleen, että kenties lapsi oli esimerkiksi tummanpuhuvan hittisarja Wednesdayn fani.

Jokin tuntui kuitenkin väärältä ja Romero päätyi laittamaan asiakkalle vielä viestin, jossa kysyi vielä juhlien teemaa. Pahimmat pelot osoittautuivat todeksi, kun asiakas kertoi juhlien teeman olevan suosittu lastensarja Seesamtie – ja Romero tajusi virheensä. 

Elmo, ei emo – näin leipuri korjasi tilanteen viime hetkillä

Katsottuaan uudelleen asiakkaan alkuperäisen tilausviestin Romero huomasi, että häneltä pyydettiin itse asiassa Elmo-kakkua. Elmo on yksi Seesamtien hahmoista.

Romero kertoo videollaan, että hänellä oli alle tunti aikaa ennen kuin kakku piti toimittaa, joten hän ryntäsi paikallisen ruokakaupan leipomo-osastolle anelemaan Elmo-koristetta kakkunsa koristeeksi. Romero päätti antaa kakun asiakkaalle ilmaiseksi.

Romeron videosta tuli viraalihitti ja moni halusi tietää, miltä valmis Elmo-emokakku näytti. Romero pahoitteli, ettei ollut ehtinyt ottaa lopputuloksesta kuvaa, mutta alla olevan videon lopuksi hän näyttää demonstraation siitä, miltä kakku näytti: mustakuorrutteisessa kakussa oli punaisia koristeita ja valmis Elmo-koriste. Videolla leipuri jakaa myös asiakkaan kanssa käymänsä keskustelun.

Tätä videota on katsottu 2,2 miljoonaa kertaa. Ensin leipurin vitsiversio kommentoijalle, joka toivoi sivuotsatukkaista Elmoa, oikea demonstraatio asiakkaalle päätyneestä surkuhupaisasta Elmo-kakusta aivan videon lopussa. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Vastauksena kommenttiin, jossa toivottiin lopputuloksen olevan "Elmo sivuotsatukalla", Romero teki vitsillä sellaisen version. Kuva lähti trendaamaan Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Romero kertoo Today-sivustolle, että huomio on ollut yllättävää, mutta tervetullutta.

– Se on hullua, sillä minulla ei ole ollut paljon seuraajia millään alustalla tai mistään syystä. Se on ollut hauskaa. Se on minusta hassua, 24-vuotias Romero sanoo.

Viraalihitin ansiosta Romero on saanut paljon lisää työtarjouksia, joskin käden murtuminen on estänyt niihin tarttumisen.

Lähde: Today

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.