Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yrttiset vihannekset kreikkalaiseen tapaan

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mausteiset kreikkalaiset vihannekset sopivat aterian höysteeksi.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 100 g porkkanoita
  • 100 g sipulia
  • 300 g kukkakaalia
  • 150 g keltaista paprikaa

Mausteliemi

  • 2 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 2 1/2 dl vettä
  • 2 tl rosmariinia
  • 10 mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Viipaloi porkkanat ja sipulit. Leikkaa kukkakaali lohkoiksi ja paprika suikaleiksi. Kuumenna mausteliemen aineet. Lisää porkkanaviipaleet ja kukkakaalilohkot kiehuvaan liemeen ja keitä 3–4 minuuttia. Lisää liemeen sipuliviipaleet ja paprikasuikaleet.

Kaada vihannekset liemineen kannelliseen astiaan ja anna maustua muutamia tunteja.

Ohjeella valmistuu 1 litra pirteitä vihanneksia. Vihannekset säilyvät parikin kuukautta kunhan säilytät niitä jääkaapissa.

Lisää aiheesta:

Yrttiset vihannekset kreikkalaiseen tapaanKesäkurpitsa-kurkkusalaattiVärikäs sipulisalaattiSakea tomaattikastikeAvocadokastike vihanneksilleNopea kaali-puolukkasalaatti
KasvislisukeAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke
  • 15.12.202410:03
    Välipalat

    Kukkakaali libanolilaisittain

  • 27.07.201607:54
    Lisäkeruoat

    Kermainen paprikasalsa

  • 27.04.201609:45
    Juusto

    Munajuustoa ja punajuurta

  • 31.07.201514:16
    Kaalisalaatti

    Kaleslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutetut endiivit