Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kukkakaali libanolilaisittain

Kuvituskuva. Kuva tulossa myöhemmin.
Kuvituskuva. Kuva tulossa myöhemmin.Shutterstock
Julkaistu 15.12.2024 10:03

MTV LIFESTYLE

Näin valmistat kukkakaalia libanolilaisittain Joseph Youssefin ja Tiina Räisäsen ohjeella. Resepti kirjasta: Airfryer - Jose ja Tinu ar­jen pe­las­ta­jat

  • Annosmäärä: 1–2
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 1 kukkakaali
  • 3rkl oliiviöljyä
  • 2 ripausta suolaa
  • 1/2 sitruunan mehu

Tarator-kastike

  • 0,5 dl tahinia
  • 0,5 dl vettä
  • 0,5 dl sitruunamehua
  • 0,5 tl suolaa
  • 1/2 valkosipulinkynsi raastettuna

Valmistusohje

  1. Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi ja pyöritä ne oliiviöljyssä.
  2. Esilämmitä airfryer 190 asteeseen.
  3. Paista kukkakaaleja airfryerissä noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
  4. Mausta suolalla ja sitruunamehulla ennen tarjoilua.
  5. Sekoita kaikki tarator-kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi, ja tarjoile sen kera.

Lisää aiheesta:

Baba ganoush -munakoisotahnaMasterChef: Muistoja Välimereltä – Marinan reseptiGazpacho consommé-liemestä Kylmä espanjalainen keittoPorkkana-gazpachoHöyrytettyä lohta ja kasviksia
KasvislisukeVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke
  • 15.12.202410:03
    Välipalat

    Kukkakaali libanolilaisittain

  • 27.07.201607:54
    Lisäkeruoat

    Kermainen paprikasalsa

  • 27.04.201609:45
    Juusto

    Munajuustoa ja punajuurta

  • 31.07.201514:16
    Kaalisalaatti

    Kaleslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutetut endiivit