Haudutetut endiivit

Todella maukasta porsaanlihan kera.

Neljälle

  • 8 endiiviä
  • 2 tl suolaa per litra vettä
  • korppujauhoja
  • karkeita ruisjauhoja
  • voita tai margariinia

Valmistusohje

1. Hauduta endiivit hitaasti pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Nosta ne kattilasta ja valuta.

2. Sekoita korppujauhot ja ruisjauhot lautasella, kääntele kosteat endiivit seoksessa. Paista ne hitaasti voissa tai margariinissa kunnes ne saavat rapean pinnan. Tarjoile vastapaistettuina.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.