Haudutetut endiivit
Todella maukasta porsaanlihan kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8 endiiviä
- 2 tl suolaa per litra vettä
- korppujauhoja
- karkeita ruisjauhoja
- voita tai margariinia
Valmistusohje
1. Hauduta endiivit hitaasti pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Nosta ne kattilasta ja valuta.
2. Sekoita korppujauhot ja ruisjauhot lautasella, kääntele kosteat endiivit seoksessa. Paista ne hitaasti voissa tai margariinissa kunnes ne saavat rapean pinnan. Tarjoile vastapaistettuina.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan