Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kaleslaw

Julkaistu 31.07.2015 14:16

Kaleslaw

  • 100gr porkkanaraastetta
  • 100gr valkokaaliraastetta
  • 200gr paahdettua lehtikaalia
  • 5 rkl greippiaiolia
  • 1 puntti lehtipersiljaa
  • 1 puntti kevätsipulia

Greippiaioli

  • 400 g majoneesia
  • 1 rkl murskattua valkosipulia
  • 0,5 rkl Dijon-sinappia
  • 0,5 dl greippimehua
  • Yhden limen raastettu kuori
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl hienoa sokeria

Valmistusohje

Aloita valmistus greippiaiolista. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua.

Lehtikaalin paahtamiseen revi kaalinlehdet, lisää kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä ja teelusikallinen suolaa. Sekoita ja laita uuniin, 150-astetta 15 minuuttia, kunnes lehtikaali on rapea.

Hienonna kevätsipuli ja lehtipersilja ja yhdistä kaikki raasteet aiolin kanssa herkulliseksi ja rapeaksi lisukesalaatiksi.

Lisää aiheesta:

ChilaquilesColeslawPapusalaattiJoppen katkarapusalaattiKikhernecurry riisin ja jogurtin keraEntrecôte snacks
KaalisalaattiKasvislisukePäivän reseptiLisäkeruoatSalaatit

Lehtikaalia ja greippiä sisältämä kaleslaw on laulaja Ville Pusan ja keittiömestari Teemu Korkalaisen käsialaa. Salaatti sopii erinomaisesti hot dogin tai hampurilaisten lisukkeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalisalaatti
  • 23.10.202413:10
    Nopeat ja helpot

    Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit

  • 07.05.202111:34
    Grillaus

    Coleslaw ilman majoneesia – Kari Aihisen raikas fenkolislaw

  • 08.06.201807:20
    Pitaleivät

    Grillatut nyhtökaurapihvit pitataskussa, kaali-omenasalaattia ja sweet chili- majoneesi

  • 30.12.201514:51
    Päivän resepti

    Juustoinen vehnä-punakaalisalaatti

  • 10.04.201409:01
    Alkuruoat

    Aasialainen kaalisalaatti ja uppopaistettua ruusukaalia