Mainos
Mainos

Todella hyvin säilyvä salaatti on sipulinystävän unelma!

Ainekset

  • 6 sipulia
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 oranssi paprika

Mausteliemi

  • 2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 2 tl suolaa

Valmistusohje

Leikkaa sipulit ja paprikat ohuiksi renkaiksi. Kuumenna mausteliemi ja lisää kasvikset liemeen. Anna kiehua 5 minuuttia.

Kaada salaatti lasitölkkeihin ja anna maustua muutama päivä. Tarjoa esim. liharuokien lisäkkeenä.

Salaatti säilyy hyvänä pari kuukautta, kunhan sitä säilytetään jääkaapissa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.