Kermainen paprikasalsa

kermainen paprikasalsa

Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.

Ainekset

  • vihreä paprika, kuutioituna
  • punainen paprika, kuutioituna
  • keltainen paprika, kuutioituna
  • sipuli, hienonnettuna
  • chili, hienonnettuna
  • 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
  • 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
  • 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
  • 1 ruukku salviaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla. 

Parhaat ruokaohjelmat