Kermainen paprikasalsa
Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.
Ainekset
- vihreä paprika, kuutioituna
- punainen paprika, kuutioituna
- keltainen paprika, kuutioituna
- sipuli, hienonnettuna
- chili, hienonnettuna
- 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
- 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
- 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
- 1 ruukku salviaa
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta