Kermainen paprikasalsa

kermainen paprikasalsa

Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.

Ainekset

  • vihreä paprika, kuutioituna
  • punainen paprika, kuutioituna
  • keltainen paprika, kuutioituna
  • sipuli, hienonnettuna
  • chili, hienonnettuna
  • 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
  • 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
  • 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
  • 1 ruukku salviaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.