Kermainen paprikasalsa

kermainen paprikasalsa

Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.

Ainekset

  • vihreä paprika, kuutioituna
  • punainen paprika, kuutioituna
  • keltainen paprika, kuutioituna
  • sipuli, hienonnettuna
  • chili, hienonnettuna
  • 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
  • 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
  • 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
  • 1 ruukku salviaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja