Kermainen paprikasalsa
Julkaistu
Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.
Ainekset
- vihreä paprika, kuutioituna
- punainen paprika, kuutioituna
- keltainen paprika, kuutioituna
- sipuli, hienonnettuna
- chili, hienonnettuna
- 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
- 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
- 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
- 1 ruukku salviaa
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan