Vihannesliemessä keitetyt perunat
Kun sinulla on kiire, ja haluat perunat valmiiksi vartissa, tämä on hyvä vaihtoehto. Kun keität perunat vihannesliemessä, niistä tulee muhevanmakuisia, eikä sinun tarvitse tarjota kastiketta. Sopii esim. makkaran kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg perunoita, kiinteä lajike
- 1 l vihanneslientä
- 1 persiljanoksa
Valmistusohje
1. Kuori perunat ja kuutioi ne.
2. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja laita persiljanoksa ja perunakuutiot kiehumaan. Anna poreilla hiljaa, kunnes perunat ovat pehmeitä, se vie 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka