Vihannesliemessä keitetyt perunat

Kun sinulla on kiire, ja haluat perunat valmiiksi vartissa, tämä on hyvä vaihtoehto. Kun keität perunat vihannesliemessä, niistä tulee muhevanmakuisia, eikä sinun tarvitse tarjota kastiketta. Sopii esim. makkaran kanssa.

Neljälle

  • 1 kg perunoita, kiinteä lajike
  • 1 l vihanneslientä
  • 1 persiljanoksa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja kuutioi ne.

2. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja laita persiljanoksa ja perunakuutiot kiehumaan. Anna poreilla hiljaa, kunnes perunat ovat pehmeitä, se vie 10-15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.