Raakapaistetut perunaviipaleet

Harva asia on yhtä hyvää kuin raakapaistettu peruna. Raakapaistettu peruna sopii lähes minkä tahansa lisukkeeksi ja on suosittu ruoka, kun kotona on vieraita.

Neljälle

  • 1 kg perunoita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori perunat, huuhtele ne kylmässä vedessä ja viipaloi. Kuivaa perunaviipaleet.

2. Paista viipaleita öljyssä 15-20 minuuttia. Paista perunat joko kahdella pannulla tai kahdessa erässä. Mausta puristetulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja