Raakapaistetut perunaviipaleet
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5679364/landscape16_9/515/290/165065d0189902c74ed99456a8010284/zQ/899495-119.jpg)
Harva asia on yhtä hyvää kuin raakapaistettu peruna. Raakapaistettu peruna sopii lähes minkä tahansa lisukkeeksi ja on suosittu ruoka, kun kotona on vieraita.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg perunoita
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori perunat, huuhtele ne kylmässä vedessä ja viipaloi. Kuivaa perunaviipaleet.
2. Paista viipaleita öljyssä 15-20 minuuttia. Paista perunat joko kahdella pannulla tai kahdessa erässä. Mausta puristetulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka