Raakapaistetut perunaviipaleet
Julkaistu
Harva asia on yhtä hyvää kuin raakapaistettu peruna. Raakapaistettu peruna sopii lähes minkä tahansa lisukkeeksi ja on suosittu ruoka, kun kotona on vieraita.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg perunoita
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori perunat, huuhtele ne kylmässä vedessä ja viipaloi. Kuivaa perunaviipaleet.
2. Paista viipaleita öljyssä 15-20 minuuttia. Paista perunat joko kahdella pannulla tai kahdessa erässä. Mausta puristetulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti