Uunijuurekset
Julkaistu
Valmista herkulliset uunijuurekset lounaalle tai lisukkeeksi pääruuan kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 100 g naurista
- 100 g lanttua
- 100 g palsternakkaa
- 100 g punajuuria
- n. 1 dl vaaleaa siirappia
- 20 g voita
- tuoretta timjamia
- suolaa
- mustapippuria
- rosepippuria
Valmistusohje
Paloittele kuoritut juurekset isoon kulhoon ja kaada joukkoon siirappi sekä kaikki mausteet.
Sekoita hyvin ja kaada ainekset voideltuun uunivuokaan.
Lisää joukkoon voinokare ja paahda uunissa 200c 35 min ajan välillä aekoittaen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa