Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4:lle hengelle
- 1 iso nauris
- 4 isoa rosamunda-perunaa
- 100 g voita
- ½ sitruuna
- ½ ruukku timjamia
- suolaa myllystä tai merisuolan kukkia
Valmistusohje
Pese juurekset ja leikkaa isoiksi lohkoiksi. Laita voideltuun uunivuokaan ja paista 175°c:ssa n. ½ tuntia tai kunnes ovat kypsiä. Sulata voi ja revi sekaan timjamin lehtiä. Purista voin sekaan sitruunamehu. Pyöräytä voi juureksien sekaan ennen tarjoilua ja mausta suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!