Kasvisborssikeitto
Julkaistu
Herkullinen borssikeitto valmistuu helposti ja maistuu varmasti jokaiselle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle hengelle
- 4 punajuurta
- 150 g valkokaalia
- 1 sipuli
- 1 iso porkkana
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 l vettä tai kasvislientä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl hunajaa
- 4 laakerinlehteä
- 1 tl rakuunaa
- suolaa
- pippureita
- 1 prk (150 g) smetanaa
Valmistusohje
Kuori punajuuret, sipulit sekä porkkanat ja suikaloi ne. Kuullota isossa kattilassa voin kera ja lisää lopuksi suikaloitu kaali joukkoon. Kaada neste sekä kaikki mausteet kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä 30 minuutin ajan. Koristele valmis keitto tuoreilla yrteillä ja lusikoi smetana päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti