Kasvisborssikeitto

Herkullinen borssikeitto valmistuu helposti ja maistuu varmasti jokaiselle.

Neljälle hengelle

  • 4 punajuurta
  • 150 g valkokaalia
  • 1 sipuli
  • 1 iso porkkana
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 l vettä tai kasvislientä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 4 laakerinlehteä
  • 1 tl rakuunaa
  • suolaa
  • pippureita
  • 1 prk (150 g) smetanaa

Valmistusohje

Kuori punajuuret, sipulit sekä porkkanat ja suikaloi ne. Kuullota isossa kattilassa voin kera ja lisää lopuksi suikaloitu kaali joukkoon. Kaada neste sekä kaikki mausteet kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä 30 minuutin ajan. Koristele valmis keitto tuoreilla yrteillä ja lusikoi smetana päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!