Kasvisborssikeitto
Herkullinen borssikeitto valmistuu helposti ja maistuu varmasti jokaiselle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle hengelle
- 4 punajuurta
- 150 g valkokaalia
- 1 sipuli
- 1 iso porkkana
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 l vettä tai kasvislientä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl hunajaa
- 4 laakerinlehteä
- 1 tl rakuunaa
- suolaa
- pippureita
- 1 prk (150 g) smetanaa
Valmistusohje
Kuori punajuuret, sipulit sekä porkkanat ja suikaloi ne. Kuullota isossa kattilassa voin kera ja lisää lopuksi suikaloitu kaali joukkoon. Kaada neste sekä kaikki mausteet kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä 30 minuutin ajan. Koristele valmis keitto tuoreilla yrteillä ja lusikoi smetana päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka