Varhaiskaalisalaatti
Julkaistu
Valmista liha-, kala- ja kanaruokien kevyeksi lisäkkeeksi maistuvaa ja kesäistä varhaiskaalisalaattia. Helppo salaatti jätetään tunniksi kylmään vetäytymään ennen tarjoilua.
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton, Kananmunaton
Ainekset
- 0,5 l varhaiskaalia suikaleina
- 1 omena suikaleina
- 10 retiisiä viipaleina
- 1 dl kevätsipulia hienonnettuna
- 0,5 tl kuminaa
- 3 rkl öljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- 0,5 tl suolaa
Valmistusohje
Sekoita ainekset keskenään ja anna vetäytyä kylmässä noin tunti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa