Nopea stroganoff
Alkuperäisresepti on elegantti ruokalaji johon tulee häränfileetä, herkkusieniä, pikkukurkkuja ja sinappia, joka tarjoillaan smetanan kanssa. Tämä on maukas pikaversio, jonka valmistat alle kymmenessä minuutissa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 400 g kypsää paahtopaistia
- 1 keltasipuli, hienonnettu
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 4 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 3 dl ranskankermaa
- voita paistamiseen
Lisukkeeksi
- keitettyä riisiä ja tomaatteja
Valmistusohje
1. Suikaloi paahtopaisti. Paista lihaa ja sipulia voissa pannussa, laita ne pataan.
2. Mausta suolalla ja pippurilla, ripottele päälle jauhot. Lisää tomaattipyree ja sinappi ja sekoita. Lisää kerma ja hauduta hiljalleen 5 minuuttia.
3. Tarjoile pikastroganoff keitetyn riisin kanssa, koristele hienonnetulla tomaatilla ja halutessasi paprikajauheella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka